Οι αδερφές Aΐνατζιόγλου έχουν γενέθλια & αυτά είναι όλα τα δίδυμα αδέρφια που έχουμε δει σε ριάλιτι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι αδερφές Aΐνατζιόγλου έχουν γενέθλια & αυτά είναι όλα τα δίδυμα αδέρφια που έχουμε δει σε ριάλιτι

Μπορεί ο Ορέστης Τσάνγκ να ψήφιζε συνέχεια την Ελισάβετ και την Ειρήνη προς αποχώρηση αλλά ανάμεσα σε όλα τα δίδυμα αδέρφια των ριάλιτι εμείς θα τις ψηφίζαμε ξανά και ξανά ως την καλύτερη συμμετοχή.

Η Ελισάβετ και η Ειρήνη Aΐνατζιόγλου είναι οι δίδυμες που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor το 2017. H διαμάχη που είχαν με τον Ορέστη Τσάνγκ, ο οποίος της ψήφιζε ανελλιπώς προς αποχώρηση - κυρίως την Ελισάβετ δηλαδή που έμεινε και περισσότερο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης - τις έκανε ακόμα πιο αγαπητές στον κόσμο.

Η Ειρήνη ασχολείται πλέον με τη δημοσιογραφία αλλά και με το modelling, όπως και η αδερφή της η Ειρήνη. Παράλληλα, είναι πολύ ενεργές κι οι δύο στα social media με πολλούς followers, κάτι που τις κάνει σωστές influencers με αρκετές εμπορικές συνεργασίες. Σήμερα, 8 Νοεμβρίου τα δίδυμα αυτά κορίτσια έχουν τα γενέθλιά τους, σβήνοντας 29 κεράκια στην τούρτα τους.

Με αφορμή, λοιπόν αυτό το γεγονός θυμηθήκαμε και άλλα δίδυμα αδέρφια που έχουν συμμετάσχει στα ελληνικά ριάλιτι.

Φένια και Έλενα Τσικιτίκου

Μπορεί να σου έρχονται πρώτες στο μυαλό οι αδερφές Aΐνατζιόγλου όταν σκέφτεσαι αδέρφια και δη δίδυμα που έχουν συμμετάσχει σε ριάλιτι, όμως υπήρχε και μια συμμετοχή πολύ πριν τη δική τους στο Survivor του 2017. Πιο συγκεκριμένα το 2008 και στο So you think you can dance, τον χορευτικό διαγωνισμό του Mega, εμφανίστηκαν οι δίδυμες αδερφές Φένια και Έλενα Τσικιτίκου, οι οποίες έμοιαζαν κι αυτές σαν δυο σταγόνες νερό.

Ήταν ο 2ος κύκλος του διαγωνισμού και μάλιστα τα κορίτσια έφτασαν στον τελικό με την Έλενα να είναι τελικά η νικήτρια. Οι δυο αδερφές δεν σταμάτησαν ποτέ τον χορό, ενώ δημιούργησαν και την δική τους χορευτική ομάδα. Δεν έμειναν όμως, μόνο στην συμμετοχή τους στο So you think you can dance αλλά πήραν μέρος και στο Eλλάδα έχεις Ταλέντο το 2017 αλλά και στην Φάρμα στον ANT1 το 2021.

skaptodancefest_1695114709_3195176226153850549_61992532070.jpg

Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής

Τρία χρόνια μετά το Survivor και τις αδερφές Aΐνατζιόγλου, στο Big Brother του 2020 εμφανίστηκαν ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής, δυο αγόρια δίδυμα που ούτε οι συμπαίκτες τους δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν. Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη τους αποστολή στο παιχνίδι για να τους αφήσει ο «μεγάλος αδερφός» να παραμείνουν και οι δύο μέσα. Έπρεπε να εμφανίζεται μία ο ένας και μία ο άλλος στο σπίτι που βρίσκονταν κλεισμένοι, χωρίς να καταλάβουν οι συμπαίκτες τους πως δεν μιλούσαν μόνο στον Χρήστο - που ήταν αυτός που είχε μπει «φανερά» ως διαγωνιζόμενος - όλη αυτή την ώρα αλλά και στον δίδυμο αδερφό του, τον Παναγιώτη.

Τα αγόρια πάντως πέρα από τα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργοί και με πολλούς followers, έχουν και το δικό τους μπαρμπέρικο, αφού ήδη από την συμμετοχή τους στο Big Brother είχε φανεί η κλίση τους σε αυτόν τον κλάδο.

Danny and Victor

H πιο πρόσφατη συμμετοχή διδύμων σε ριάλιτι είναι αυτή του Danny και του Victor στο Fame Story του Star. Τα δύο αγόρια τραγουδούν ραπ και έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο παιχνίδι τόσο με τις ικανότητές τους και την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τα μπαγλαμαδάκια» όσο και με την προσωπικότητά τους και τα όσα από τα τεκταινόμενα σχολιάζουν.

Πάντως μετά από αυτή την μικρή ανασκόπηση μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως η συμμετοχή που θα μείνει αξέχαστη στο τηλεοπτικό κοινό και σε μας δίδυμων αδερφών σε ριάλιτι show ήταν αυτή της Ειρήνης και της Ελισάβετ Aϊνατζιόγλου, γιατί συνέδεσαν το όνομά τους με μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, όπως ήταν το Survivor 2017 αλλά και με ένα αξεπέραστο «beef», αυτό με τον Ορέστη Τσάνγκ.