Το look της Ελένης Φουρέιρα από το backstage βιντεοκλίπ έχει 60's πινελιές

Το look της Ελένης Φουρέιρα από το backstage βιντεοκλίπ έχει 60's πινελιές
Evoto Stefanos Papadopoulos Athens Gr

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, συναντήθηκαν σε ένα γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, για να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα του promo video του NOX σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίτσα.

Η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια για άλλη μία φορά μας αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι fashion & beauty icon. Κάθε της εμφάνιση είναι μοναδική, ενώ ξέρει να κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Η Ελένη Φουρέιρα, ότι και να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γίνεται αμέσως viral. Δεν φοβάται να πειραματίζεται με την εμφάνισή της, τόσο με τα ρούχα όσο και με τα beauty looks της. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αρκετές φορές τα μαλλιά της, την έχουμε δει με μακριά μαύρα, ξανθά, κόκκινα και ροζ. Η Ελένη, ακολουθεί πάντα τις τάσεις, ενημερώνεται για τα trends και τα δημιουργεί!

https://www.instagram.com/p/CuH6744Nb3m/

Η λεπτομέρεια που απέπνεε αέρα μίας άλλης εποχής

Αυτή τη φορά, η Ελένη μας ταξίδεψε πίσω σε μία άλλη εποχή, στα 60's. Συγκεκριμένα, είδαμε την Ελένη για τα γυρίσματα του νέο της βίντεοκλιπ, να φοράει ένα μαύρο μάξι φόρεμα, με μεγάλο άνοιγμα στη μέση και μεγάλο σκίσιμο στο πλάι που έφτανε μέχρι του γοφούς, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της. Πάνω στο φόρεμα υπήρχαν μεγάλες 3D πεταλούδες σε διάφορα χρώματα κίτρινο, πράσινο, κόκκινο οι οποίες έδιναν έξτρα χρώμα και μία παιχνιδιάρικη πινελιά σε όλο το σύνολο. Στο αριστερό της χέρι φορούσε ένα γάντι ασορτί με το φόρεμα, το οποίο έφτανε μέχρι τον αγκώνα. Μία λεπτομέρεια που απέπνεε αέρα μίας άλλης εποχής, κάνοντας την εμφάνιση ακόμα πιο sexy.

IMG_8553.jpg
EvotoStefanos Papadopoulos Athens Gr
IMG_8383.jpg
EvotoStefanos Papadopoulos Athens Gr

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν στο ίδιο στυλ με το φόρεμα. Τα μαλλιά ήταν ελαφρώς wavy με χωρίστρα στο πλάι, ενώ στο μακιγιάζ ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν το κόκκινο κραγιόν. Και τα δύο έκαναν την Ελένη να θυμίζει με σταρ του Χόλυγουντ. Τα κόκκινα σαρκώδη χείλη, το cat eye look με τη διακριτική γραμμή eyeliner και οι wavy άκρες στα μαλλιά, μας έφεραν στο μυαλό την αγαπημένη Μέριλιν Μονρόε. Αν η Ελένη Φουρέιρα ζούσε στην δεκαετία του 60' θα ήταν σίγουρα και αυτή μία πετυχημένη σταρ.

Το beauty look της Ελένης με πινελιές από τα 60's μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να αναδείξει την θηλυκότητα και τον δυναμισμό που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα.

IMG_8202.jpg
EvotoStefanos Papadopoulos Athens Gr

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, συναντήθηκαν σε ένα γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, θυμίζοντας μοναδικές παλιές δυνατές σκηνές των ταινιών του παγκόσμιου σινεμά, για τα γυρίσματα του promo video του NOX σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίτσα. Οι δύο αγαπημένοι Έλληνες τραγουδιστές θα είναι κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00 από τις 18 Νοεμβρίου στο NOX για να μας φτιάχνουν τη διάθεση και τις βραδιές μας.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ της πολυαναμενόμενης συνεργασίας του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέρα. Χαλαρή διάθεση, ρομαντισμός και υποσχέσεις για ένα μοναδικό show που έρχεται, ξεκινώντας από ένα ασπρόμαυρο φιλμ νουάρ και φτάνοντας μέχρι το σήμερα σε μια υπερπαραγωγή γεμάτη από ένταση, μουσική, ενέργεια, σαγηνευτικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις!