Ο Rob Kardashian εμφανίστηκε μετά από καιρό μόνο για τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης του

Ο Rob Kardashian εμφανίστηκε μετά από καιρό μόνο για τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης του

Ο Rob Kardashian απέχει τους τελευταίους μήνες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως έκανε guest εμφάνιση στο προφίλ της αδερφής του. Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της κόρης του και η girly διακόσμηση.

Μετά από τέσσερις μήνες αποχής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν μηδενικές δημόσιες εξόδους, ο Rob Kardashian έκανε δυναμικό comeback με μια σπάνια εμφάνιση.

Πριν λίγα 24ωρα ο αδερφός των Kardashians γιόρτασε τα έβδομα γενέθλια της κόρης του, Dream, με ένα λαμπερό πάρτι σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Η εντυπωσιακή girly διακόσμηση για τα γενέθλια της Dream Kardashian

Η Khloé Kardashian τρέφει μεγάλη αδυναμία στην κόρη αλλά και στα ανίψια της και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα γενέθλια της 7χρονης Dream. Η τηλεπερσόνα δημοσίευσε στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτι και οι λίγο πιο παρατηρητικοί fans εντόπισαν στα πλάνα τον αδερφό της, Rob Kardashian.

Για την περίσταση ο 36χρονος επέλεξε casual look και συγκεκριμένα ένα σκούρο μπλε καπέλο, μαύρο μπλουζάκι, σορτς και αθλητικά παπούτσια.

Η εορτάζουσα και οι φίλες της απόλαυσαν το παραμυθένιο σκηνικό και την girly διακόσμηση. Μεγάλα ροζ μπαλόνια και δύο τσουλήθρες δέσποζαν στο χώρο και ενθουσίασαν τις καλεσμένες της Dream.

Η τελευταία φορά που οι θαυμαστές των Κardashians είδαν τον Rob ήταν τον Ιούνιο, όταν μοιράστηκε μια selfie του με την Khloé στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CuAPUmkv3fU/

O Rob δεν έχει εμφανιστεί στο νέο reality των Kardashians στο Hulu και όλα δείχνουν πως έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η απουσία του από τον γάμο της Kourtney με τον Travis Barker είχε σχολιαστεί έντονα με πηγές από το στενό του περιβάλλον να τονίζουν τότε στην PageSix: «Ο Rob προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επομένως θα ένιωθε άβολα να πάει σε ένα event που θα ήταν γεμάτο κάμερες, παρόλο που επρόκειτο για την αδερφή του».

Η δικαστική διαμάχη με την Blac Chyna

To 2022 o Rob Kardashian έβαλε τέλος στην πολυετή δικαστική του διαμάχη με την μητέρα της κόρης του, Blac Chyna. Ο πρώην σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» υπέβαλε αίτηση για απόρριψη της αγωγής κατά της πρώην συντρόφου του, για χάρη της μικρής Dream.

Σύμφωνα με την Page Six o ίδιος υποστήριξε ότι η αγάπη του για την 7χρονη ξεπερνά κατά πολύ την επιθυμία του να συνεχίσει τη διαφωνία με τη μητέρα της.

«Για χάρη της κόρης μας, απορρίπτω την αγωγή και επικεντρώνομαι στη σχέση μου με την Chyna», είχε δηλώσει ο Rob Kardashian.

Πηγή κεντρικής: robkardashianofficial