Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε «κόντρα» σε όσους στόλισαν ήδη δέντρο δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μαγιό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε «κόντρα» σε όσους στόλισαν ήδη δέντρο δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μαγιό

«Είσαι top model» έγραψαν στην Αθηνά Οικονομάκου οι followers της βλέποντας τις πόζες με μαγιό που δημοσίευσε στο Instagram της.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει συνδέσει το όνομά της με το καλοκαίρι, μιας και όπως έχουν αναφέρει αρκετές φορές οι φίλοι της καταλαβαίνουν ότι έφτασε αυτή η εποχή μόνο όταν εκείνη δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία με μαγιό. Παρότι, βρισκόμαστε στα μισά του Νοέμβρη και ήδη κάποιοι Έλληνες celebrities έχουν στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο, η ηθοποιός έκανε την ανατροπή δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με μαγιό από το καλοκαίρι.

«To throwback το σωστό» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Φυσικά, οι φωτογραφίες της γέμισαν με likes και σχόλια μιας και πέραν του καλοκαιρινού τοπίου, η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz. Βέβαια, το πιο εύστοχο σχόλιο το έκανε μια follower της, η οποία όπως είπε αν δεν έγραφε η ηθοποιός πως πρόκειται για throwback θα πίστευε κάλλιστα πως πρόκειται για σημερινές φωτογραφίες, αφού ο καιρός μοιάζει περισσότερο με αρχές καλοκαιριού παρά με χειμώνα.

Οι φωτογραφίες με μαγιό γεμίζουν το προφίλ της

Και μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να μην βουτάει στη θάλασσα από νωρίς αλλά αγαπάει να βρίσκεται στην παραλία με το που ζεσταίνει ο καιρός, φορώντας όλα της τα αγαπημένα μαγιό - τα περισσότερα είναι και από την προσωπική της συλλογή ρούχων με τη Μαίρη Συνατσάκη - κάνοντας ηλιοθεραπεία και τραβώντας μοναδικές φωτογραφίες. Σε αυτό βέβαια, βοηθάει και το γεγονός πως ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος δραστηριοποιείται στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, έχοντας ξενοδοχειακές μονάδες κι έτσι η ίδια με το που ξεκινάει η καλοκαιρινή σεζόν στα τέλη της άνοιξης τον συνοδεύει στα νησιά αυτά, αφού είναι και μια ευκαιρία για να περάσουν λίγο παραπάνω χρόνο μαζί.

Η γιορτή του συζύγου της και η τρυφερή ανάρτηση

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν δημοσίευσε στα social media της μόνο τις φωτογραφίες της με μαγιό αλλά και μια φωτογραφία του συζύγου της του Φίλιππου στην οποία έγραφε «Χρόνια Πολλά αγάπη μου», αφού στις 14 Νοεμβρίου εκείνος είχε την ονομαστική του γιορτή. Η ηθοποιός πάντα είτε όταν εκείνος έχει γιορτή ή γενέθλια ή όταν έχουν επέτειο «λέει» και δημόσια τις ευχές της αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες. Πάντως ο ίδιο βράδυ μάλιστα, το ζευγάρι γιόρτασε με λίγους καλούς φίλους στο σπίτι τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο.