Έρωτας στη σκιά μίας νέας τραγωδίας στο Ναυάγιο και το ψέμα που θα αργήσει να αποκαλυφθεί

Κατερίνα Μπούσιου
Έρωτας στη σκιά μίας νέας τραγωδίας στο Ναυάγιο και το ψέμα που θα αργήσει να αποκαλυφθεί

Η Ναταλία Σουίφτ ως Αλίκη κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Ναυάγιο αλλά κανείς δεν την υποψιάζεται για τους σκοπούς της. 

Με μία ακόμη υπέροχη σκηνή του Λεωνίδα Κακούρη «σημαδεύτηκε» το χθεσινό επεισόδιο στο «Ναυάγιο» λίγο πριν μπει ενεργά ως Στελλής στην μάχη της έρευνας για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι. Ωστόσο μία άλλη ιστορία θα μας απασχολήσει στη συνέχεια. Ένας νέος έρωτας προκύπτει στη σκιά μίας νέας τραγωδίας, τη στιγμή που η νεαρή Αλίκη, γίνεται η γυναίκα - μυστήριο.

Ο φόβος όλων, μήπως αποκαλυφθούν τα μυστικά τους

Όλοι οι τηλεοπτικοί ήρωες προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τους τραύματα από το Ναυάγιο. Οι περισσότεροι έστω και με δυσκολία προσπαθούν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Ο καπετάν Στελής για παράδειγμα, τον οποίο υποδύεται υποδειγματικά ο Λεωνίδας Κακούρης , έδωσε μία υπόσχεση συζητώντας με το όραμα της κόρης του Φωτεινής που «χάθηκε», πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

kakouris.png

Από την άλλη πλευρά όμως ο Γιάννης Στάνκογλου ως Ιπποκράτης, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην προδοθεί η δική του αλήθεια. Αυτή τη στιγμή κάνει μία υπερπροσπάθεια για να μη μάθει καταρχάς ο μικρός του γιος πως η μητέρα του έχει πεθάνει.

Άψογα όπως είδαμε «σκηνοθέτησε» την απώλειά της. Μία βαλίτσα με το όνομά της βρέθηκε στα αντικείμενα του ναυαγίου και όλοι υποθέτουν πια ότι έχει πνιγεί. Προς το παρόν κερδίζει χρόνο, αν και κανείς από τους επιβάτες δεν μπορεί να πιστοιποιήσει πως την είδε στο καράβι. Θα αργήσουμε πολύ να δούμε αυτή την αποκάλυψη και να ξετυλίγεται μπροστά μας όλη η αλήθεια.

«Ορατότης μηδέν» για το «Ναυάγιο» με τον Λεωνίδα Κακούρη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας

Προς το παρόν θα αρχίσει το ειδύλλιό του με την Ειρήνη. Εκείνη αρχικά θα τον συμπονέσει για τον θάνατο της γυναίκας του και εκείνος με τη σειρά του θα της σταθεί σε μία νέα τραγωδία της. Ο πατέρας της αρρωσταίνει και του μένουν λίγοι μήνες ζωής. Αρχικά θα της το κρύψει για να μην επηρεαστεί η εγκυμοσύνη της. Όμως θα φανερωθεί το μεγάλο μυστικό. Και ο Ιπποκράτης θα είναι πάντα εκεί για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CyxeFPZNW7z/

Τι σχέση όμως έχει ο Γιάννης Στάνκογλου με την Αλίκη, το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά; Η ηθοποιός Ναταλία Σούιφτ η οποία θα την υποδύεται και θα εμφανιστεί ως η νέα βοηθός του Γιώργη στην εφημερίδα, υπήρξε η τηλεοπτική του κόρη την περσινή χρονιά στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Η Αλίκη είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο. Έρχεται να συγκαλύψει παρά να βοηθήσει τον Γιώργη. Και να τον μπερδέψει, δείχνοντάς του αρχικά πως τρέφει αισθήματα για εκείνον. Ο έρωτας είναι απλά η κάλυψή της.