Η Cameron Diaz έκανε μια σπάνια έξοδο με την τρίχρονη κόρη της και τον Benji Madden

Η Cameron Diaz έκανε μια σπάνια έξοδο με την τρίχρονη κόρη της και τον Benji Madden

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες οικογενειακές εξόδους, όμως αυτή τη φορά η Cameron Diaz το τόλμησε και είδαμε πόσο μεγάλωσε η κόρη της.

H Page Six εντόπισε την 51χρονη Cameron Diaz, τον σύζυγό της Benji Madden και την τριών ετών κόρη τους Raddix σε μια σπάνια οικογενειακή έξοδο.

Σπάνια έξοδος

Η τριμελής οικογένεια επισκέφτηκε το εστιατόριο Tre Lune στο Montecito της Καλιφόρνια νωρίς το πρωί της Κυριακής για να απολαύσει ένα πλούσιο πρωινό.

Η Raddix ήταν στην αγκαλιά της μαμά της και απόλαυσε τις βόλτες που έκανε η οικογένεια μετά το πρωινό.

Η κόρη της Cameron έφτασε μέχρι να χάσει τα κόκκινα αθλητικά παπούτσια της στον δρόμο για το αυτοκίνητο και η μαμά της την κράτησε στην αγκαλιά της σε όλη τη διαδρομή.

Madden και Diaz ήταν ντυμένοι στα μαύρα ενώ ο 44χρονος μουσικός σύζυγος της Diaz δεν έκρυψε το χαμόγελό του.

Love Story δεκαετίας

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε το 2014, όταν γνωρίστηκαν σε ένα event και παντρεύτηκαν τελικά τον Ιανουάριο του 2015. Τον Ιανουάριο του 2020, το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του με την Diaz να ανακοινώνει πως υποδέχτηκε τη νέα δεκαετία χαρούμε και ευλογημένη. Το ποστ εκείνο, η Cameron το έχει πια διαγράψει.

Το ζευγάρι τηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την σχεδόν 10 ετή σχέση του αλλά τον περασμένο Αύγουαστο ο Madden ευχήθηκε για τα γενέθλια της αγαπημένης του αποκαλώντας την βασίλισσά του και τονίζοντας πως είναι ένας πολύ τυχερός άντρας.

Το 2019, μιλώντας για τον γάμο της με τον μουσικό των Good Charlotte είχε πει στο InStyle:

People-Diaz-Madden

«Ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος. Είναι το καλύτερο πλάσμα, ο ιδανικός σύντροφος. Ο γάμος είναι δύσκολος και απαιτεί σκληρή δουλειά. Πρέπει να είσαι με κάποιον που να θέλει να κάνει τη δουλειά μαζί συο, γιατί δεν υπάρχει γάμος 60-40, μόνο 50-50, διαρκώς».

https://www.instagram.com/reel/Cy2LGEOuPQj/

Η Cameron Diaz έγινε 51 ετών! Η «θυσία» του συζύγου της και οι γλυκές ευχές της Gwyneth Paltrow