Η Δανάη Μπάρκα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έστειλε το πιο αισιόδοξο μήνυμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Μπάρκα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έστειλε το πιο αισιόδοξο μήνυμα

Η Δανάη Μπάρκα μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και μας έδειξε το υπέροχο δέντρο της. Τα νέα πλάνα από το σπίτι της παρουσιάστριας και η γιορτινή διακόσμηση. 

H Δανάη Μπάρκα μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη». Πριν λίγες ημέρες η νεαρή καλλιτέχνης γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας της μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Η 31χρονη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πολλά υποσχόμενες παρουσιάστριες της γενιάς της και διαθέτει το δικό της κοινό που την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της νέο βήμα. Η ίδια έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Instagram, με το λογαριασμό της να μετρά σήμερα περισσότερους από 347 χιλιάδες ακολούθους.

H Δανάη Μπάρκα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πριν λίγες ώρες η οικοδέσποινα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στα βόρεια προάστια και φωτογραφήθηκε με αυτό, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram.

Έχοντας στην αγκαλιά της τα αγαπημένα της κατοικίδια, η Δανάη Μπάρκα βίωσε τη μαγεία των εορτών και έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cz9S2FAstHk/

«Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα περίμενες ,φτιάξε το δικό σου παραμύθι και ονειρέψου όσα θέλεις. Βρες τις αληθινές αγκαλιές που θα σε ζεστάνουν, θα σε στηρίξουν και θα σε κάνουν να ζεις αυτό που έχεις ανάγκη 🤍🎄🌸Όλα θα γίνουν από εκεί που δεν το περιμένεις», έγραψε η παρουσιάστρια του MEGA στη λεζάντα της ανάρτησής της.

barka8.jpg

Το χιονισμένο δέντρο της παρουσιάστριας αποτελεί μια από τις ωραιότερες προτάσεις για κάθε χώρο αφού δείχνει αρκετά φυσικό και ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις.

barka6.jpg

Στην αγορά θα βρεις πληθώρα δέντρων σε διάφορα ύψη ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και το σαλόνι σου.

Η Δανάη Μπάρκα είναι τόσο cool που αυτοσαρκάζεται με το θέμα του γάμου «τρολάροντας» τη γιαγιά της

Το μοντέρνο σπίτι της παρουσιάστριας στο Χαλάνδρι

Πρόσφατα η 31χρονη είχε ποστάρει ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της στο Χαλάνδρι, δίνοντάς μας νέα πλάνα από το μοντέρνο και φωτεινό διαμέρισμα όπου ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με τα κατοικίδιά της.

https://www.instagram.com/reel/Cxfxn_Jsslk/

Ένα γρήγορο scroll στο προφίλ της Δανάης Μπάρκα στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο ζεστό και cozy είναι το minimal σαλόνι της.

Το μοντέρνο τζάκι, η άσπρη βιβλιοθήκη τα πολύχρωμα υφάσματα που έχει επιλέξει για τον καναπέ της και τα χρωματιστά λουλούδια δίνουν θετική αύρα στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CNSD14XAFPD/

Το τεράστιο μπαλκόνι του σπιτιού έχει γεμίσει από δέντρα και γλάστρες της παρουσιάστριας, η οποία είναι λάτρης της φύσης.

https://www.instagram.com/p/Cqn0W3XsbSb/?img_index=1

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι της Δανάης Μπάρκα.

Πηγή κεντρικής: danai_barka