Μία νέα εποχή εξωστρέφειας έχει αρχίσει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το TikTok του το επιβεβαιώνει

Μία νέα εποχή εξωστρέφειας έχει αρχίσει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το TikTok του το επιβεβαιώνει
NDP photo agency

Oι χρήστες της πλατφόρμας του TikTok έδειξαν να παραξενεύονται από τον «νέο εαυτό» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μία νέα εποχή εξωστρέφειας φαίνεται να έχει αρχίσει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μετά την απόφαση να συμμετέχει στην εκπομπή Σπίτι με το Mega στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, άρχισε τις εμφανίσεις και στο TikTok, αναρτώντας ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά το κομμάτι «Εγώ δεν είμαι εγώ» του Λευτέρη Πανταζή. Στο ερμηνευτικό «αποκορύφωμα» του καλλιτέχνη ακούγεται μία γυναικεία φωνή να λέει «φτάνει» και ο Χατζηγιάννης αναφέρει «Έλα ρε πάνω στο καλύτερο με έκοψες. Ρούλα, ετοιμάζομαι κι έρχομαι. Θέλω να ξέρω τι μου έχεις μαγειρέψει».

Στην περιγραφή του βίντεο ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε «Σπίτι με το Mega. Μην το χάσετε», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει tag τον Λευτέρη Πανταζή αλλά και την Έλλη Κόκκινου που βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου η ξεχωριστή βράδια με οικοδεσπότες τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ρούλα Κορομηλά κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη μετάδοσής της, με ποσοστό 13,6% στο σύνολο του κοινού.

Αυτή μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά που ο Χατζηγιάννης ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο, ωστόσο οι χρήστες της πλατφόρμας του TikTok έδειξαν να παραξενεύονται από τον «νέο εαυτό» του Μιχάλη, αφού δεν έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν δημόσια εκφραστικό και κοινωνικό.

Μία νέα αρχή για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο δημοφιλής τραγουδιστής κρατούσε πάντοτε χαμηλό προφίλ, ενώ ακόμα και οι συνεντεύξεις που έδειξε ήταν σπάνιες. Μιλούσε μέσα από τη μουσική του και δεν αισθανόταν ότι χρειάζεται κάποια άλλη μορφή επικοινωνίας για να απευθυνθεί στο κοινό.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία στροφή στην εξωστρέφεια, συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές εκπομπές, ανεβάζοντας χιουμοριστικά βίντεο αλλά και παίρνοντας την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική ως υφυπουργός πολιτισμού Κύπρου. Μπορεί η πολιτική τελικά να μη του ταίριαξε, φαίνεται όμως ότι η παρουσίαση του ταιριάζει και βοηθά όλους μας να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον δημιουργό που έχουμε παρακολουθήσει και αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής του πορείας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ, ο Χατζηγιάννης ανέφερε «Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω, πιο ώριμος ως δημιουργός. Η ευφορία της δημιουργίας, για όλους τους δημιουργούς, φτάνει στη θέωση, στο επίπεδο της θέωσης».