Η συνάντηση της Taylor Swift με την οικογένεια της fan που πέθανε στη συναυλία της δίχασε το κοινό

Τζένη Ντεμιράι
Η συνάντηση της Taylor Swift με την οικογένεια της fan που πέθανε στη συναυλία της δίχασε το κοινό
Taylor Swift performs at the Monumental stadium during her Eras Tour concert in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Nov. 9, 2023. (AP Photo/Natacha Pisarenko) Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Δεν άρεσε σε όλους στο X (πρώην Twitter) το γεγονός ότι η Taylor Swift συναντήθηκε με την οικογένεια της Ana Benevides, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από ανακοπή, ενώ βρισκόταν στη συναλία της τραγουδίστριας στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Taylor Swift τίμησε την Ana Clara Benevides Machado, τη θαυμάστρια που έχασε τη ζωή της σε μία από τις πρόσφατες συναυλίες της, συναντώντας την οικογένεια της νεαρής γυναίκας.

Η 23χρονη Benevides Machado πέθανε ενώ παρακολουθούσε τη συναυλία της Swift στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας στις 17 Νοεμβρίου, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή, η οποία πιθανότατα οφείλεται στον ακραίο καύσωνα.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια συναντήθηκε με τα μέλη της οικογένειας της Benevides Machado πριν από τη συναυλία της στο Allianz Parque στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η οικογένεια φορούσε μπλουζάκια με την εικόνα της Benevides Machado, ενώ πόζαραν για φωτογραφίες στα παρασκήνια με τη Swift, η οποία φορούσε ένα λαμπερό κόκκινο κορμάκι. Οι εικόνες μοιράστηκαν αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Taylor Swift με την οικογένεια της Ana Benevides απόψε! #TStheErasTour», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός του Eras Tour στο Χ (πρώην Twitter) αναρτώντας μία από τις φωτογραφίες που τράβηξαν.

The Final Night Of Taylor Swift | The Eras Tour - Los Angeles, CA

«Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πίστευα ότι θα συνέβαινε»

Η Swift είχε δημοσιεύσει μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram story της, αμέσως μετά τον θάνατο της Benevides Machado.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά με ραγισμένη καρδιά λέω ότι χάσαμε έναν θαυμαστή νωρίτερα απόψε πριν από το σόου μου. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συντετριμμένη είμαι από αυτό. Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες που έχω εκτός από το γεγονός ότι ήταν τόσο όμορφη και πολύ νέα».

Ενώ είχε προσθέσει ακόμα πως «Δεν θα μπορέσω να μιλήσω γι' αυτό από τη σκηνή γιατί νιώθω να με κατακλύζει η θλίψη όταν προσπαθώ ακόμα και να μιλήσω γι' αυτό. Θέλω να πω τώρα ότι αισθάνομαι βαθιά αυτή την απώλεια και η ραγισμένη μου καρδιά είναι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πίστευα ότι θα συνέβαινε όταν αποφασίσαμε να φέρουμε αυτή την περιοδεία στη Βραζιλία».

Η Swift ακύρωσε την επόμενη συναυλία της μετά το περιστατικό και κατά την επιστροφή της τίμησε την Ana Benevides με μια συναισθηματική ερμηνεία του «Bigger Than the Whole Sky».

Η συνάντηση με την οικογένεια της Ana Benevides δεν άρεσε σε όλους στο Twitter

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter φάνηκε να ενθουσιάζονται με την συνάντηση της Taylor με την οικογένεια της άτυχης Αna Benevide. Πολλοί στα σχόλια κάτω από την κοινή φωτογραφία τους έγραψαν όμορφα λόγια για τον χαρακτήρα της τραγουδίστριας. «Λυπάμαι για την απώλειά τους και ελπίζω να είναι εντάξει με τον καιρό. Ο θεός να ευλογήσει την Taylor και την καρδιά της, όπως επίσης και ολόκληρη την ομάδα της. Φαίνεται να είναι καταπληκτική ομάδα, που νοιάζεται και αυτό μας κάνει να την αγαπάμε περισσότερο»., έγραψε ένας fan χαρακτηριστικά, συνοψίζοντας τα συναισθήματα πολλών άλλων χρηστών.

Εκτός από αυτούς, όμως, υπήρχαν και κάποια σχόλια τα οποία έκριναν την πράξη της star αλλά και το λαμπερό φόρεμα που φορούσε, το οποίο κρίθηκε «ακατάλληλο για να συναντήσει τη συγκεκριμένη οικογένεια σε αυτή τη χρονική στιγμή».