H Gwyneth Paltrow ποζάρει με τη Dakota Johnson και αποδεικνύει πόσο cool και ακομπλεξάριστη είναι

H Gwyneth Paltrow ποζάρει με τη Dakota Johnson και αποδεικνύει πόσο cool και ακομπλεξάριστη είναι

Η πρώην σύζυγος και η νυν σύντροφος του Chris Martin φωτογραφήθηκαν μαζί και απέδειξαν πόσο καλή σχέση έχουν.

Η Gwyneth Paltrow έχει μιλήσει ανοιχτά για το χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin. Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2016 και έκτοτε διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη των δύο παιδιών τους (η 19χρονη Apple και ο 17χρονος Moses).

Η νυν και η πρώην του Chris Martin σε μια φωτογραφία

Η Paltrow έχει αναφερθεί στη φιλική σχέση της με τη Dakota Johnson εξηγώντας πως η αντισυμβατική ηθοποιός είναι ένα από τα άτομα του στενού της περιβάλλοντος. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται συχνά έξω μαζί με τον νυν σύζυγο της Paltrow, Brad Falchuk, τον Chris Martin και τα παιδιά τους.

Πριν λίγες ώρες η Gwyneth Paltrow έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και όταν οι fans της ζήτησαν φωτογραφία με τη Dakota Johnson εκείνη φρόντισε να ικανοποιήσει το αίτημά τους.

1701358634725-274443806-paltrow5.jpg

Για την πρωινή της βόλτα η πρωταγωνίστρια του «Fifty Shades Of Grey» επέλεξε τζιν παντελόνι, λαδί παρκά μπουφάν και μαύρο καπέλο. Η Gwyneth Paltrow εμφανίστηκε με wide leg jeans, λαδί μπουφάν και έναν γκρι πλεκτό σκούφο. Οι δύο γυναίκες ολοκλήρωσαν το look τους με αθλητικά παπούτσια.

Λίγο αργότερα η Paltrow μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το mini me της, την 19χρονη Apple Martin.

paltrow4.jpg

j.;hk.lm

Σε δηλώσεις της το 2020 η ηθοποιός παραδέχθηκε πως η σχέση με τον πρώην σύζυγό της δεν ήταν πάντα εύκολη, ανεξάρτητα από το πόσο καλά τα πηγαίνουν οι δυο τους τα τελευταία χρόνια. Oι δυο τους διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις μιας και κοινός τους στόχος ήταν το διαζύγιο να μην επηρεάσει αισθητά την καθημερινότητα των παιδιών τους.

https://www.instagram.com/p/CpSqbb3Pldz/

«Ο Chris και εγώ υποσχεθήκαμε πως τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα. Αυτό είναι πολλές φορές πιο δύσκολο από ό,τι ακούγεται, επειδή υπάρχουν στιγμές που δεν θέλεις να είσαι κοντά με τον άνθρωπο που παίρνεις διαζύγιο. Αλλά, από τη στιγμή που το υποσχεθήκαμε, θα γίνει. Πρέπει να πας στο οικογενειακό δείπνο και θα πας», είχε εξομολογηθεί η σταρ της μεγάλης οθόνης σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πηγή κεντρικής: gwynethpaltrow