Η Blake Lively άφησε τις τέσσερις κόρες της στο σπίτι και παρευρέθηκε σε πρεμιέρα στο Λονδίνο

Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, έχει κλέψει τις καρδιές όλων τόσο για το ταλέντο της στην υποκριτική όσο και για τις stylish εμφανίσεις της.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες οι οποίες χαρακτηρίζονται από τη λάμψη, το στιλ και την κομψότητα που αποπνέει η κάθε εμφάνισή τους. Στις εμφανίσεις τους επιλέγουν ιδιαίτερα κομμάτια και quiet luxury αξεσουάρ, τα οποία γίνονται ένα με το προσωπικό τους στιλ και δεν φαίνονται ποτέ υπερβολικά πάνω τους. Μία από αυτές τις γυναίκες είναι και η Blake Lively. Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, έχει κλέψει τις καρδιές όλων τόσο για το ταλέντο της στην υποκριτική όσο και για τις stylish εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/CbbJhCkAd2Z/

Η ηθοποιός άφησε στο σπίτι τον σύζυγο και τις κόρες της

Η αγαπημένη ηθοποιός, είναι μητέρα τεσσάρων κοριτσιών. Η Blake, μαζί με τον σύζυγο της, Ryan Reynolds, έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, κάνοντας συχνά όλοι μαζί κοινές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά, η Blake, βρέθηκε στο Λονδίνο, στην πρεμιέρα της ταινίας, Renaissance Tour, της Beyoncé. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα χωρίς να έχει στο πλευρό τον αγαπημένο της σύζυγο και τις κόρες της. Τους άφησε πίσω στο σπίτι! Η ταινία της Beyoncé, έχει γυρίσματα από 10 διαφορετικές χώρες, δείχνοντας σκηνές εντός και εκτός σκηνής από την περιοδεία της.

(Photo by Gareth Cattermole/WireImage for Parkwood)

Τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood έδωσαν το παρών τόσο στην πρεμιέρα της ταινίας όσο και στο πάρτι που ακολούθησε. Μία από τις ηχηρές παρουσίες τις βραδιάς ήταν της Blake Lively. Η Blake, φόρεσε μία μαύρη μίνι φούστα, ένα knit-top με άνοιγμα στην κοιλιά και στο τελείωμα ήταν διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski. Για να ολοκληρώσει το look, επέλεξε λουστρίνι high heels και ένα μαύρο παλτό με γυαλιστερό φινίρισμα.

Τα κοσμήματα που φορούσε, χάριζαν μία έξτρα λάμψη στην εμφάνισή της, ενώ το σκουλαρίκι με το μπλε πετράδι ήταν η λεπτομέρεια που δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με το total black look.

405889685_361889109673447_2827868839816087849_n.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του Hollywood. Ακόμα και στην καθημερινότητά της επιλέγει statement κομμάτια τα οποία μπορεί να συνδυάσει με casual και formal looks. Η ίδια είναι λάτρης της effortless cool αισθητικής, αλλά στις ειδικές περιστάσεις ξέρει πάντα να κάνει αισθητή την παρουσία της και να κλέβει το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού με τα μοναδικά glam looks που επιλέγει κάθε φορά.