Στο ξεκαθάρισμα του Γιάννη Στάνκογλου περί «έρωτα» η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν «είπε» τα πάντα

Στο ξεκαθάρισμα του Γιάννη Στάνκογλου περί «έρωτα» η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν «είπε» τα πάντα

«Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ», δήλωσε ο ίδιος ο Γιάννης Στάνκογλου.

Με τα δύο του παιδιά, την 14χρονη Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο, τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ο Γιάννης Στάνκογλου, όπως θέλησε να ενημερώσει ο ίδιος τους φίλους και ακόλουθούς του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα σε όσους ασχολήθηκαν με την προσωπική του ζωή το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Ναυάγιο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ανέβασε μία φωτογραφία το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου από το σαλόνι του σπιτιού του. Στην φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος να κάθεται στο τραπέζι μπροστά από τον καναπέ και να χαμόγελα κρατώντας μία κιθάρα και φορώντας έναν σκούφο του Άγιου Βασίλη. Δίπλα του τα παιδιά του. Ο Φίλιππος στέκεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ένα ακόμα μουσικό όργανο, ενώ η Φοίβη φαίνεται να παίζει πιάνο.

Το δέντρο φέρνει μία άκρως γιορτή ατμόσφαιρα στον χώρο, αφού είναι στολισμένο με κόκκινες μπάλες και ένα λαμπερό αστέρι ίδιου χρώματος στην κορυφή.

Στην περιγραφή της τρυφερής του ανάρτησης ο ηθοποιός έγραψε «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ… αυτοί είναι… στολίσαμε κι εμείς».

https://www.instagram.com/p/C0cWWU-toRf/

Η δημοσίευση του ηθοποιού έγινε μετά από πληθώρα σχολίων που έθεσαν σε κουίζ την προσωπική ζωή του, αναζητώντας τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Ο ίδιος, λοιπόν, πιθανότατα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ότι δεν επιθυμεί η ζωή του να γίνεται «τηλεπαιχνίδι» με... κουίζ, αποφάσισε να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, δίνοντας μάλιστα έμφαση στη λέξη έρωτες, την οποία έγραψε με κεφαλαία γράμματα.

Εκτός αυτού, πιθανότατα να θέλησε να δείξει σε όλους όσους υπερπροβάλλουν τέτοιου είδους θέματα ότι είναι σημαντικό να μην παραλείπεται ο σεβασμός στην οικογένεια των δημοσίων προσώπων και ιδιαίτερα ο σεβασμός στα ανήλικα παιδιά τους.

Πώς ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση του Στάνκογλου

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι ξέρει πως η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου είναι παρουσιάστρια.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ, και είναι και κούκλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ "φωτογραφίσιμο" ζευγάρι», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Μέσα σε λίγη ώρα το όνομα Στάνκογλου έγινε πρώτο trend του ελληνικού Twitter/X και όλοι προσπαθούσαν να βρουν ποια είναι η νέα σχέση του ηθοποιού. Τα επικρατέστερα ονόματα ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ποιά ειναι η νέα σχέση του Στάνκογλου»; Το Twitter/X απαντά για την παρουσιάστρια της καρδιάς του

«Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια»

Αυτό, φυσικά, τελικά έφερε σε δύσκολη θέση τον ηθοποιό με αποτέλεσμα την ίδια μέρα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τηλεφωνώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ίδια στο Happy Day σήμερα το πρωί:

«Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου, που ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος στο τηλέφωνο, το εκτιμώ πολύ αυτό. Μου ξεκαθάρισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας και μοναδικός.

Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Το όνομά του πρωταγωνίστησε στα ρεπορτάζ. Ειπώθηκε αυτό από την Τίνα αλλά μετά υπήρξε και μια συνέχεια στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Λιάγκας έλεγε ότι ξέρει τη σχέση του. Θα μείνω σε αυτά που μου είπε ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος πολύ ευγενικά μου είπε “Σταματίνα μου εμένα η απόλυτη προτεραιότητά είναι τα παιδιά μου”.

Αν υπάρχει κάτι στην προσωπική ζωή του, θα αποφασίσει ο ίδιος πότε και πώς θα το πει. Τον ρώτησα μήπως τον είδαν κάπου έξω και μου απάντησε “Και να έχω βγει με μια γυναίκα σε αυτό το διάστημα που είμαι χωρισμένος, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που μπορώ να δηλώσω ότι είναι ο επόμενος έρωτας της ζωής μου”» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μου είπε ότι με παρουσιάστρια έχει να βγει καιρό. Εγώ όφειλα να τα πω, γιατί πραγματικά αν δέχτηκα εγώ 100 τηλέφωνα, σκέψου πόσα δέχτηκε ο ίδιος. Να ζητήσω συγγνώμη στον άνθρωπο που τον αναστατώσαμε» κατέληξε η παρουσιάστρια του Alpha.

Εκτός από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε και με τη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα OnTime, όπου ξεκαθάρισε ότι «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Διαψεύδει και η Σίσσυ Χρηστίδου τις φήμες

Την ίδια στιγμή, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει τη δική της θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα με έναν έμμεσο τρόπο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story για τα ψέματα που ταξιδεύουν γρήγορα, όσο η αλήθεια... ετοιμάζεται. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση έγραφε στα αγγλικά «Ένα ψέμα μπορεί να ταξιδέψει την μισή διαδρομή γύρω από τον κόσμο, όσο η αλήθεια βάζει τα παπούτσια της».

405967704_187855251065670_2793855803163782622_n.jpg

Ο χωρισμός του Γιάννη Στάνκογλου μετά από 20 χρόνια σχέσης και ο ρόλος των παιδιών

Το καλοκαίρι του 2023 ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε ότι χώρισε με την γνωστή σκηνοθέτη Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, με την οποία έχει αποκτήσει τα δύο του παιδιά, την Φοίβη και τον Φίλιππο.

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello: «Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν».

Για το γεγονός ότι κράτησε κρυφό τον χωρισμό του για τρία περίπου χρόνια δήλωσε σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ -α Τετ»:

«Δεν είναι δύσκολο να το κρατήσεις κρυφό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να είμαι στα περιοδικά και στα πρωτοσέλιδα. Θα μπορούσα να πάρω ένα τηλέφωνο. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που λένε "ελάτε να με βρείτε, θα είμαι εκεί". Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, κάνω αυτήν τη δουλειά για τους δικούς μου λόγους. Το θέλαμε και οι δύο να μη μαθευτεί. Ήμουν και στη φάση μετά "Μελισσών", θα έβγαιναν τα περιοδικά, θα έβγαζαν (το θέμα). Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν για τον χωρισμό πηγαίνοντας έξω από ένα περίπτερο».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε πει σχετικά με τη γνωριμία τους: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω. Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον».

Στην ίδια συνέντευξη, ο 49χρονος ηθοποιός είχε πει: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του έναν για τον άλλον. Γουστάρω, αγαπάω. Είναι στιγμές που, ναι, είμαι ερωτευμένος, δεν είμαι πάντα, δεν γίνεται, θα πέθαινα. Είναι σαν τα ναρκωτικά ο έρωτας».