Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν έρχεται για καλό στον Παράδεισο των Κυριών και βάζει στόχο τον Πάρη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν έρχεται για καλό στον Παράδεισο των Κυριών και βάζει στόχο τον Πάρη

Το τηλεοπτικό comeback της Χρύσας Μιχαλοπούλου συνδυάζεται με έναν σκοτεινό, περίεργο και πολύ ενδιαφέροντα ρόλο. 

Η νεαρή ηθοποιός μετά την αναγκαία αποχή λόγω μητρότητας από τα καλλιτεχνικά της καθήκοντα, επιστρέφει με έναν μικρής διάρκειας ρόλο, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό στη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών». Η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα είναι η μυστηριώδης Νέλλυ Μπλάνς με φωτεινές προθέσεις, αλλά σκοτεινό ρόλο. Ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές κινδυνεύει να μπει φυλακή εξαιτίας της.

https://www.instagram.com/p/CzTlZWYtplZ/

Ο στόχος της Νέλλυς είναι ο Πάρης

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου εδώ και ένα χρόνο είναι αφοσιωμένη στον γιο της Κίμωνα που γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια τον Σεπτέμβριο. Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είχε αποφασίσει μία μικρή αποχή από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες για να χαρεί τον ρόλο της ως μητέρα. Η μόνη της επαφή με την τηλεόραση μετά τον τελευταίο της ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, ήταν τα συχνά ταξίδια της στην Αρκαδία για τα γυρίσματα του αγαπημένου της στη Φάρμα. Τα οποία φυσικά γίνονταν για να βλέπει και ο γιος τους, τον πατέρα του.

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Τώρα αποφάσισε να κάνει μία μικρή επιστροφή. Και αυτό το τηλεοπτικό comeback θα γίνει μέσω του ρόλου της ως Νέλλυ Μπλάνς στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών». Η εν λόγω ηρωίδα περιγράφεται ως τολμηρή και φιλόδοξη, αλλά παράλληλα και καλοσυνάτη. Είναι ηθοποιός σε περιοδεύοντα ανά την Ελλάδα θίασο και κάνει έναν σταθμό στην Αθήνα.

Αλλά ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος της; Σου έχω τις πληροφορίες.

Η Νέλλυ Μπλάνς γίνεται κάποια στιγμή υποχείριο του Σίμου - Δημήτρη Γκοτσόπουλου, ο οποίος έχει βάλει στόχο αφενός να καταστρέψει τον Ντίνο Παπακώστα, τον οποίο λανθασμένα θεωρεί ως εχθρό του από την παιδική του ηλικία, αφετέρου όμως και τον Πάρη. Αυτή η νέα κόντρα, εσχάτως προέκυψε. Ο ηθοποιός Γιώργος Νούσης που υποδύεται την ιδιαίτερη αυτή φυσιογνωμία της σειράς πραγματικά «κεντάει» στον ρόλο του.

https://www.instagram.com/p/CoucgZ2odGk/

Η ηθοποιός λοιπόν προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τον Πάρη και χωρίς να το καταλαβαίνει θα τον βλάψει ανεπανόρθωτα. Κάποια στιγμή θα υπονοήσει μάλιστα και απόπειρα βιασμού. Μία πολύ σοβαρή κατηγορία, η οποία με το παρελθόν του Πάρη και το παρόμοιο παράπτωμά του στην Αμαλία, ταιριάζει απόλυτα.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δείχνει την πιο αυθόρμητη πλευρά & το πιο γλυκό σχόλιο ήρθε από την αδερφή της

Η υπόθεση όμως δεν φαίνεται να έχει αίσιο τέλος για εκείνη. Ο σκοτεινός σκοπός της - που ήταν πρόθεση αρχικά μόνο του Σίμου - δεν επιτυγχάνεται. Το μαρτυρά και η μικρή παραμονή της στη σειρά. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα παίξει σε 15 μόνο επεισόδια με το πρώτο να προβάλλεται, λίγο πριν η σειρά μας αποχαιρετήσει για τις διακοπές των Χριστουγέννων.