Josephine και Νίνο τραγούδησαν μαζί το «Έρωτά μου» και ενθουσίασαν τους fans στο TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
Josephine και Νίνο τραγούδησαν μαζί το «Έρωτά μου» και ενθουσίασαν τους fans στο TikTok

Josephine και Νίνο Ξυπολιτάς ένωσαν τις φωνές τους και μας χάρισαν ένα υπέροχο ντουέτο. Τα αποθεωτικά σχόλια των fans και οι κοινές φωτογραφίες τους.

Στο επίκεντρο του Τύπου έχουν βρεθεί τους τελευταίους μήνες ο Νίνο και η Josephine, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο και πριν λίγες εβδομάδες πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση, δίνοντας το παρών σε κοσμικό event.

Στο ξεκίνημα της σχέσης τους οι δύο καλλιτέχνες διατηρούσαν πολύ χαμηλούς τόνους, θέλοντας να προφυλάξουν την ευτυχία τους από την υπερέκθεση στα media.

H Josephine «είναι μια θεά» ακόμα και μετά από αυτή τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Νίνο και Josephine τραγούδησαν το «Έρωτά μου» και ενθουσίασαν το κοινό του TikTok

H Josephine έχει ενεργή παρουσία στο TikTok με τον λογαριασμό της να απαριθμεί περισσότερους από 200 χιλιάδες followers. Πριν λίγες ώρες η pop star δημοσίευσε ένα νέο video στο οποίο τραγουδά μαζί με τον Νίνο μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το «Έρωτά μου».

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006 και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα του τραγουδιστή και παράλληλα ένα από τα αγαπημένα των fans. Νίνο και Josephine μας χάρισαν ένα αισθαντικό ντουέτο, με τον τραγουδιστή-στιχουργό να συνοδεύει την ερμηνεία τους με την κιθάρα του.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι fans ενθουσιάστηκαν και εξέφρασαν μια μεγάλη επιθυμία: ένα ντουέτο των δύο καλλιτεχνών.

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans

Οι θαυμαστές των δύο τραγουδιστών έσπευσαν να σχολιάσουν το post της Josephine τονίζοντας πόσο ταιριαστό δείχνει το ζευγάρι και πόσο πολύ επιθυμούν Νίνο και Josephine να ενώσουν τις φωνές τους στο άμεσο μέλλον.

«ρε τι ωραίο ζευγάρι είστε», «Περιμένοντας ντουέτο!!», «Το πιο όμορφο ζευγάρι», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Ο μικρότερος αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος Παντελίδης σχολίασε την ανάρτηση της τραγουδίστριας με 2 emojis σε σχήμα αστεριού, υπονοώντας πως Νίνο και Josephine είναι δύο stars.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερα σχόλια.

Τον Αύγουστο η τραγουδίστρια δημοσίευσε σε Instagram-story την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, χαρίζοντάς μας το πιο τρυφερό καλοκαιρινό στιγμιότυπο.

josephine_nino.jpg

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες πριν λίγους μήνες η τραγουδίστρια είχε παραδεχθεί για τη σχέση της: «Δόξα τω Θεό είμαι πολύ πολύ καλά! Δεν κρυβόμουν ποτέ, ούτε κρύβομαι. Όταν είναι κάτι που ισχύει ή που νιώθω ότι είμαι εγώ καλά με αυτό, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι πολύ καλά».

Τον Οκτώβριο η Josephine παρευρέθηκε στο Panik Concert 2023 και απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον Νίνο εξήγησε: «Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε Facetime και εγκρίνει. Δεν ζηλεύει καθόλου. Εγώ ζηλεύω λίγο. Γενικά εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη οπότε είμαστε okay. Δεν ονειρεύομαι τον γάμο. Είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου και την καριέρα που έχω ονειρευτεί».

Μετά την παρουσίαση του νέου της δίσκου «Τα καλά κορίτσια» η Josephine μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και εκμυστηρεύτηκε: Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας».

Και πρόσθεσε: «Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δεν μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι «Έρωτά μου» και έγραψα κι εγώ ένα, το «Έρωτά μου», και τα τραγουδάμε ο ένας στον άλλον.

H μαμά της τραγουδίστριας, Μαργαρίτα Βεντή έχει γνωρίσει τον Νίνο και πριν λίγους μήνες οι τρεις τους είχαν διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

1702024395370-79159339-nino9.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: ndp