Βασιλική Ανδρίτσου: «Από το παιδί μου έμαθα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου και τον κόσμο»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βασιλική Ανδρίτσου: «Από το παιδί μου έμαθα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου και τον κόσμο»

Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε για την 4,5 ετών κόρη της, τη σχέση τους και τις αλλαγές στη ζωή της μετά την μητρότητα.

Η Βασιλική Ανδρίτσου συγκαταλέγεται στις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της και μετρά αρκετά χρόνια πορείας σε θέατρο και τηλεόραση.

Τα τελευταία 4,5 χρόνια η καλλιτέχνης και ο σύζυγός της, Νίκος Συμεωνίδης βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, με τη γέννηση της κόρης τους να αλλάζει ριζικά τη ζωή και την καθημερινότητά τους προς το καλύτερο.

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι η πιο τρυφερή μαμά της showbiz

Πριν λίγα 24ωρα η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με την κόρη της, τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη, τις αλλαγές που βίωσε μετά την μητρότητα αλλά και το πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου.

«Είχα μια θεατρική αποχή πέντε χρόνια. Έκανα δυο σήριαλ αλλά ήταν πολύ ρυθμιζόμενα τα γυρίσματα. Είχα αποφασίσει να λείπω όσο γίνεται λιγότερες ώρες από το παιδί μου. Όταν ήρθε η μικρή στον κόσμο, όταν την πρωτοείδα, που μου την έδειξε ο γιατρός και μου είπε να τη χαίρομαι, έμεινα, ήταν σαν να άνοιξε μια καινούργια πόρτα στη ζωή μου. Η γονεϊκότητα είναι τελείως διαφορετική από τη μητρότητα. Η ψυχική και συναισθηματική του φροντίδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Η αγκαλιά, η αγάπη, η ειλικρίνεια, το να μη θεωρείς ότι το παιδί σου είναι κτήμα σου και πρέπει να κάνει ό,τι του πεις για να μη σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, δεν πάει έτσι», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα. Αναλόγως την ηλικία του πρέπει να συμπεριφέρεσαι κι εσύ ανάλογα και πρέπει να το ακούς. Εγώ έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα από την κόρη μου για τον χαρακτήρα μου, και για τον κόσμο. Βλέπει τη ζωή με άλλη ματιά. Άλλαξαν τα πάντα από τότε που γεννήθηκε. Η υπομονή που δεν ήταν το φόρτε μου, αλλά μαθαίνω κάθε μέρα να κάνω όλο και περισσότερη, προσπαθώ να διαχειρίζομαι τα πράγματα, να δίνω ανάσες και να λέω μη το σχολιάσω τώρα αυτό. Να ζητάς συγγνώμη από το παιδί σου είναι πολύ σημαντικό, να παραδέχεσαι τα λάθη σου είναι επίσης σημαντικό».

https://www.instagram.com/p/C0XXFyzLsW2/

Για τη σχέση με τον σύζυγό της η ηθοποιός παραδέχθηκε: «Η σχέση με τον σύζυγό μου έγινε καλύτερη, έγινε δέσιμο. Είμαστε και πολλά χρόνια μαζί. Ήταν αυτό που θέλαμε».

Για την ηλικία της και τη σχέση της με τον χρόνο, η Βασιλική Ανδρίτσου δήλωσε: «Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαι 51 ετών και είμαι έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή. Δε θα άλλαζα τίποτα από τη ζωή μου γιατί θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια οδήγησαν στο να φτάσω 51 ετών και να είμαι αυτό που είμαι, έτσι όπως είμαι και νιώθω υπέροχα. Αν οι γυναίκες αποφασίσουμε ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όλες αυτές τις ανοησίες που μας κάνουν να φοβόμαστε να γεράσουμε, να αγαπήσουμε, να γεννήσουμε, να φοβόμαστε να μην παντρευτούμε. Δηλαδή, όταν οι γυναίκες φοβόμαστε να γεράσουμε και αρχίσουμε τα διάφορα για να μη γεράσουμε, μη σε πιάνει μανία. Η υπερβολή σε όλα είναι που δε μου αρέσει, δεν πειράζει να φανούν και δυο ρυτίδες, ούτε αν ασπρίσουν τα μαλλιά σου».

https://www.instagram.com/p/CGZTq4sF0Zn/

Οι ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την μικρή Ανθένια

Η 4,5 ετών κόρη της ηθοποιού βαπτίστηκε Ανθένια (Ευανθία και Ιωάννα), λαμβάνοντας τα δύο ονόματα των γιαγιάδων της. Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει μιλήσει ανοιχτά για την απόφαση να γίνει μητέρα σε ηλικία 46 ετών και έχει δώσει ελπίδα σε γυναίκες που επιθυμούν να βιώσουν τη μητρότητα μετά τα 40.

https://www.instagram.com/p/CyY7qlZrscP/

Μιλώντας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «I love Σου Κου» η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Δεν με ενοχλήσανε, δεν με ενοχλούν κα δεν θα με ενοχλούν γιατί φαντάζομαι ότι μέχρι το τέλος το βρήκαμε και θα μου το θυμίζουν πάντα ότι έκανε παιδί στα 46. Και να με ενοχλούσαν, δεν θα γλίτωνα από αυτά. Είναι ένα κοινωνικό σχόλιο λίγο περίεργο. Εμένα δεν με νοιάζει γιατί έχω μάθει να ζω τη ζωή μου έτσι όπως αρέσει σε εμένα. Υπάρχουν γυναίκες που τις νοιάζει και τις σχολιάζει ο περίγυρος και η οικογένειά τους. Ότι δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες κοπέλες παιδί γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί».

Η ηθοποιός είχε κάνει και μία ξεχωριστή αφιέρωση πριν από λίγες ημέρες για τη γιορτή του συζύγου της. Φανερώνοντας τη λατρεία που έχει σε εκείνον. «Είσαι απλά ο καλύτερος!!!! Είσαι το μπαμπάκι μας..είσαι ο βράχος μας...είσαι ο φύλακας Άγγελος μας..είσαι ο Νικόλας μας!»

https://www.instagram.com/reel/C0gN6vEML0e/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: vasiliki_andritsou