Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ κι υπάρχει λόγος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ κι υπάρχει λόγος

Τα κοσμήματα που επιλέγει να φορέσει πάντα η παρουσιάστρια είναι κομψά και διακριτικά. Αυτό που της έχει κλέψει την καρδιά όμως είναι ένα κολιέ με ιδιαίτερη σημασία γι' αυτήν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες παρουσιάστριες και πάντα οι εμφανίσεις της χαρακτηρίζονται από κομψότητα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα κοσμήματά της, αφού αν έχεις παρακολουθήσει το Happy Day ή αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως σχεδόν πάντα επιλέγει διακριτικά αξεσουάρ για να «στολιστεί» - λεπτά αλυσιδάκια για τα χέρια, δαχτυλίδια - βεράκια με λάμψεις, σκουλαρίκια επίσης μικρά με γυαλάδες ή πέρλες και λεπτά αλυσιδάκια για τον λαιμό.

Στο ξεκαθάρισμα του Γιάννη Στάνκογλου περί «έρωτα» η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν «είπε» τα πάντα

Το κολιέ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Σταματίνα

Παρ' όλα αυτά υπάρχει ένα κόσμημα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν αποχωρίζεται ποτέ κι αυτό γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη. Πρόκειται για ένα λεπτό αλυσιδάκι σε ροζ χρυσό που πάνω του έχει τρία αρχικά γράμματα, το Ν, το Μ και το Γ. Κι αυτό γιατί είναι τα αρχικά των τριών παιδιών της, δηλαδή Νάγια, Μαίρη και Γιάννης. Η επιλογή του ροζ χρυσού είναι απόλυτα σωστή, αφού είναι μια απόχρωση που ταιριάζει εύκολα και με ασημένια κοσμήματα και με χρυσά, χωρίς να την περιορίζει στους συνδυασμούς που θα κάνει.

Όπως θα δεις και από την gallery που ακολουθεί η παρουσιάστρια φοράει πάντα το συγκεκριμένο κολιέ και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Μια μανούλα θέλει να έχει πάντα μαζί της τα παιδιά της, όμως καθώς αυτό δεν είναι εφικτό, ένα κολιέ με τα αρχικά των ονομάτων τους είναι η λύση που της δίνει δύναμη να συνεχίσει την ημέρα της, έτσι ώστε να επιστρέψει αργότερα στην αγκαλιά τους.

H μητρότητα και οι δύο αποβολές

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός είναι παντρεμένοι από το 2011 και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Η Νάγια είναι η μεγαλύτερη κόρη τους κι είναι σχεδόν 11 χρονών, η Μαίρη είναι η δεύτερη στη σειρά και είναι 9 χρονών και υπάρχει, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο «Βενιαμίν» της παρέας, ο Γιάννης, ο οποίος έγινε 5 χρονών.

Μιλώντας κάποια στιγμή στο «TV EΘΝΟΣ» η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αναφέρει πως η μητρότητα τη βοήθησε να «γειώσει το ψώνιο της φιλοδοξίας».

Μπορεί να μην βλέπουμε συχνά στιγμιότυπα στα social media της από την καθημερινότητά της, όμως η παρουσιάστρια του Alpha προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό χρόνο όταν βρίσκεται με τα παιδιά της. Η ίδια είχε μιλήσει κάποια στιγμή, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Μαμά-δες για δύο διαδοχικές εγκυμοσύνες που είχε και δεν προχώρησαν λέγοντας:

«Επειδή τις αποβολές τις έζησα δυο φορές διαδοχικά, την μία μετά την άλλη και πριν κάνω παιδί, ήταν λίγο διαφορετικά τα συναισθήματα. Την πρώτη φορά όταν μου συνέβη, επειδή έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα και χωρίς καν να το προσπαθήσω, όταν απέβαλα, θυμάμαι πως σοκαρίστηκα αλλά, επειδή ο γιατρός μου είναι πολύ ψύχραιμος άνθρωπος και έχουμε φιλική σχέση, μου είπε "Σταματίνα μου, δυστυχώς πια περισσότερες από τις μισές εγκυμοσύνες θεωρούνται ατελείς και δεν πειράζει, πες ένα ευχαριστώ στη φύση γιατί τις περισσότερες φορές η φύση επιλέγει να μην συνεχιστεί μια εγκυμοσύνη γιατί υπάρχει κάποιο ζήτημα οπότε προχωράμε και όλα καλά. Το σημαντικό είναι πως μένεις εύκολα έγκυος και σε αυτό θα σταθείς". Οπότε δεν σου κρύβω ότι την πρώτη φορά στεναχωρήθηκα αλλά το διαχειρίστηκα, το εκλογίκευσα και προχώρησα.

Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι, εκεί θέλω να σου πω ότι ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου. Εκεί μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. Ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο, κάποιο πρόβλημα έχω, κάτι που δεν έχουμε βρει και δεν μου το λένε. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες του να συμβεί back to back κάτι τέτοιο δεν είναι μεγάλες. Οπότε εκεί μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ύστερα λοιπόν, από αυτές τις εμπειρίες, είναι λογικό πως για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - όπως και για όλους τους γονείς - το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή της είναι τα παιδιά της.