Glitter nails! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το πιο glam manicure των γιορτών

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν δεν θέλεις να επιλέξεις ένα φόρεμα με παγιέτα και στρας ή ένα μακιγιάζ με glittery eyeshadows που θα απογειώσουν το βλέμμα σου, το glam manicure είναι το «κλειδί» που θα γεμίσει με λάμψη τα total looks των γιορτών.

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου είναι αναμφισβήτητα, ο Δεκέμβριος. Στρας, αστερόσκονη και glitter αιωρούνται από το πρωί έως το βράδυ στην ατμόσφαιρα και κάνουν τις εμφανίσεις και το μακιγιάζ μας να ακτινοβολούν από μακριά. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσουμε διάφορους πειραματισμούς στην εμφάνισή μας.

Ακόμα και για τις λάτρεις της μίνιμαλ αισθητικής υπάρχει λύση! Αν δεν θέλεις να επιλέξεις ένα φόρεμα με παγιέτα και στρας ή ένα μακιγιάζ με glittery eyeshadows που θα απογειώσουν το βλέμμα σου, το glam manicure είναι το «κλειδί» που θα γεμίσει με λάμψη τα total looks των γιορτών. Δεν χρειάζεται να σχεδιάσεις δεντράκια και αστεράκια στα άκρα σου για να δημιουργήσεις ένα x-mas manicure. Ένα απλό βερνίκι με glitter είναι αρκετό να απογειώσει ακόμα και το φυσικό χρώμα των νυχιών σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το περάσεις πάνω στα νύχια, να το κλειδώσεις με ένα top coat και... Βουαλά!

4 festive χτενίσματα για να απογειώσεις τα καρέ μαλλιά τις ημέρες των γιορτών

Το χρυσό και το silver είναι οι must επιλογές

407371062_18405404584053648_1380543067799629700_n.jpg

@stam_tsimtsili

Το χρυσό και το silver είναι από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν, καθώς σε βάζουν αμέσως σε Χριστουγεννιάτικο mood. Παρόλα αυτά, το πράσινο, το βουργουνδί και το μοβ είναι μερικές από τις επιλογές που ταιριάζουν τέλεια με τα festive looks των ημερών. Τα βερνίκια με glitter μπορείς να τα εφαρμόσεις πάνω από οποιοδήποτε χρώμα για να το τονίσεις ακόμα περισσότερο. Αν θέλεις όμως ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις μία ουδέτερη ή nude βάση και να εφαρμόσεις από επάνω μόνο το glittery βερνίκι. Είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά!

407444761_18405404611053648_6855449289956704213_n.jpg

@stam_tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επέλεξε ένα silver manicure με glitter για να στολίσει τα άκρα της φέτος τις γιορτές. Τα μακριά νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα έκαναν τα δάχτυλά της να φαίνονται ακόμα πιο λεπτεπίλεπτα, ενώ το ασημένιο glittery manicure είναι μία επιλογή που ταιριάζει με όλα τα γιορτινά ρούχα. Η Σταματίνα, επέλεξε μία clean βάση η οποία δημιουργούσε ένα διακριτικό αποτέλεσμα με το silver glitter βερνίκι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού είναι λάτρης της μίνιμαλ αισθητικής και της φιλοσοφίας του less is more. -Όπως και εμείς στο beauty department του queen.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά glittery nails για να πάρεις έμπνευση για το x-mas manicure σου. Ρίξε μία ματιά...