Η Ελένη Χατζίδου είναι η μεγαλύτερη φαν του Ετεοκλή Παύλου και το απέδειξε με ένα post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Χατζίδου είναι η μεγαλύτερη φαν του Ετεοκλή Παύλου και το απέδειξε με ένα post

Η Ελένη Χατζίδου επισκέφθηκε φιλανθρωπικό bazaar και μίλησε με λατρεία στους followers για τον άντρα της ζωής της. 

Δυναμικό comeback στο τηλεοπτικό πλατό έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/12) η Ελένη Χατζίδου η οποία απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες από την εκπομπή «Breakfast@Star» για λόγους υγείας.

Ο Ετεοκλής Παύλου είχε σχολιάσει on air την ασθένεια της συζύγου αλλά και της κόρης τους η οποία νόσησε με βρογχίτιδα.

Εμφανώς ανανεωμένη και χαρούμενη για την επιστροφή της η 43χρονη είπε on air: «Μου λείψατε πάρα πολύ! Τι πέρασα μακριά σας. Ξεκουράστηκα, ψέματα δεν θα πω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να ξεκουραζόμαστε με αρρώστιες».

Η Ελένη Χατζίδου είναι η μεγαλύτερη φαν του Ετεοκλή Παύλου

Πριν από μερικές ώρες η Ελένη Χατζίδου έδωσε το παρών στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar του συλλόγου Ελπίδα που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο των βορείων προαστίων.

Η τραγουδίστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram στην οποία θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα που τρέφει για τον σύζυγό της. Ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε μερικά από τα έργα του στον σύλλογο για να ενισχύσει το έργο τους και να βοηθήσει να μαζευτούν χρήματα για παιδάκια που το έχουν ανάγκη.

https://www.instagram.com/p/C0rMxOptFrC/

Η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τον Ετεοκλή Παύλου και τα έργα του και έγραψε: «Πόσο περήφανη είμαι για σένα ταλαντούχο και υπέροχο μου πλάσμα! Κάθε μέρα με εκπλήσσεις και περισσότερο, κάθε μέρα σε θαυμάζω και περισσότερο! Αυτά τα 3 πλέον έργα (το ένα πωλήθηκε)μπορείτε να βρείτε στο χριστουγεννιάτικο bazaar του @elpida_association σήμερα μέχρι τις 20:00 και αύριο από τις 11:00-20:00 όπως και παρά πολλά όμορφα δωράκια και δημιουργίες της ομάδας του ΕΛΠΙΔΑ, ώστε έτσι να βοηθήσετε και εσείς τα παιδάκια που το έχουν ανάγκη!».

xatzidou1.jpg

Λίγο αργότερα η ίδια ψώνισε δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το bazaar. Φορώντας γκρι παντελόνα, χρυσή ζώνη, μαύρο μακρυμάνικο τοπ και ασορτί blazer η 43χρονη απόλαυσε τη βόλτα της στην Κηφισιά και μοιράστηκε μερικά Instagram-stories.

Η αναπηρία του Ετεοκλή Παύλου γίνεται ένα μάθημα ζωής για την κόρη που απέκτησε με την Χατζίδου

Πριν από μερικούς μήνες το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει ένα video στα social media όπου ο Ετεοκλής Παύλου και η μικρή Μελίτα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην ζωγραφική.

https://www.instagram.com/reel/Cyte-YatreA/

To love story του ζευγαριού

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά το 2018 και τον Ιούνιο του 2019 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ η τραγουδίστρια βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η 5χρονη κόρη τους, Μελίτα-Δήμητρα ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019 και τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

Η τραγουδίστρια και ο αθλητής είναι μαζί στην ζωή αλλά και στην ΤV αφού μας κρατούν καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Star και την εκπομπή «Breakfast @Star».

https://www.instagram.com/p/Cz1vn44tN-0/

Η 43χρονη έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τον άντρα της ζωής της και σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αναφέρει: «Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή, έλεγα ότι είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός. Τελικά έχει περισσότερα καλά από όσα μου είχε δείξει στην αρχή».

Πηγή κεντρικής: eleni.hatzidou