Η Κόνι Μεταξά έγινε Άγιος Βασίλης και μοιράζει έμπνευση για μια ζωή χωρίς κόμπλεξ γεμάτη χιούμορ

Η Κόνι Μεταξά έγινε Άγιος Βασίλης και μοιράζει έμπνευση για μια ζωή χωρίς κόμπλεξ γεμάτη χιούμορ

Η Κόνι Μεταξά έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και δε διστάζει λεπτό να τσαλακωθεί.

Η Κόνι Μεταξά μπορεί να ακολουθεί τη δική της πορεία στη μουσική, η οποία να διαφέρει αρκετά σε είδος από την μεγάλη καριέρα του πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, ωστόσο φαίνεται ότι οι δρόμοι τους τελικά συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν επαγγελματικά για τη δημιουργία του τραγουδιού «Μου αρέσεις».

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής τους στίχους και τη μουσική του κομματιού της Κόνι, μαζί με τον Στέλιο Χρόνη.

«Ο πατέρας μου είναι πολύ καλός συνεργάτης»

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει μιλήσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνον και την κόρη του.

Μπορεί να κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές, λόγω του χωρισμού του με την μητέρα της Κόνι, Ζώζα Μεταξά, ωστόσο κατάφερε να βρει τις κατάλληλες ισορροπίες με το παιδί του και τα τελευταία χρόνια είναι πιο κοντά από ποτέ.

Όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Δεν ξέρω εάν είμαι τέλειος αλλά προσπαθώ να είμαι…Νομίζω είχα κάποιες ενοχές με το παιδί μου γιατί έλειπα συνέχεια. Μου έλεγε “όταν σε χρειαζόμουν, δεν ήσουν εδώ”. Τα τελευταία χρόνια ζούμε μαζί. Γνωριστήκαμε στον covid. Ήταν 18 χρόνια με τη μαμά της αλλά δεν ήθελε να φύγει, ήθελε να μεγαλώνει με τη μαμά της. Για αυτό έδινα τα πάντα στη μητέρα της. Άνθρωποι είμαστε, δεν ταιριάξαμε αλλά έχουμε την καλύτερη σχέση. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Για έναν εγωισμό μας χωρίζουμε και το παρατάμε στην τύχη του και το παιδί δεν ξέρεις πού θα πάει. Μπορεί να πάει στον χειρότερο δρόμο ή στους παππούδες. Όταν μου το είπε αυτό η Κόνι, το ήξερα αφού έλειπα συνέχεια».

Από την πλευρά της, η Κόνι Μεταξά, μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις της για τη συνεργασία με τον πατέρα της με αφορμή την εκπομπή «Σπίτι με το Mega» λέγοντας: «Ο πατέρας μου είναι πολύ καλός συνεργάτης. Πολύ επαγγελματίας. Είναι πάντα στην ώρα του, τα κάνει όλα σωστά. Είναι κύριος, σέβεται τους πάντες γύρω του, οπότε, έτσι κι εγώ σαν συνεργάτης του είμαι πάντα χαρούμενη».

Η Κόνι Μεταξά ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα μάτια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Εκτός από τη μουσική, όμως, η Κόνι διαρκώς επιδιώκει να καταπιάνεται και με άλλους επαγγελματικούς κλάδους. Έχοντας εδραιώσει πλέον τη θέση της στον κόσμο των influencers, σειρά φαίνεται να παίρνει και ο επιχειρηματικός κόσμος, με την εταιρεία προιόντων περιποίησης μαλλιών «mkm for all».

Πρόσφατά μάλιστα, για τις ανάγκες της εταιρείας η Κόνι ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα σε influencers αλλά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία ανέβασε και σχετικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Η Κόνι Μεταξά δεν έχει κόμπλεξ αλλά έχει μπόλικο χιούμορ

Η Κόνι έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και δε διστάζει λεπτό να τσαλακωθεί, να κάνει πλάκα, να δείξει το χίουμορ και την πραγματική διάσταση της ζωής της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού αποτελεί το βίντεο που ανέβασε στο TikTok από την επίσκεψή της στον οδοντίατρο.

Σε γενικές γραμμές, η Κόνι πολλές φορές αναρτά εικόνες που δεν είναι βαμμένη, αλλά και χιουμοριστικά βίντεο που κάνουν φανερό πόσο σημαντική είνια η «πλάκα» στη ζωή της.

Το χιούμορ, μάλιστα, γίνεται «όπλο» της ακόμα κι όταν θέλει να διαφημίσει την εταιρεία της.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @kmetaxa