«Που με βρήκατε εμένα τη σταρ»: Ο Βασάλος αποθεώνει δίκαια τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

«Που με βρήκατε εμένα τη σταρ»: Ο Βασάλος αποθεώνει δίκαια τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η Βάλια φαίνεται να είναι πολύ δεμένη τόσο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο και με τον Fipster, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι τρεις τους διασκεδάζουν παρέα.

Ένα ιδανικό festive look για τις ημέρες στο γραφείο λίγο πριν τα Χριστούγεννα φόρεσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία ανέβασε φωτογραφίες με το outfit στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο αναλυτικά, η Βάλια φόρεσε ένα κοστούμι, στο απόλυτο χρώμα των εορτών, το κόκκινο! Ένα office παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα crop σακάκι, τα οποία συνδύασε με ένα ροζ ζιβάγκο και ένα μακρύ παλτό, που έδενε τέλεια με το υπόλοιπο look, αφού ήταν σε κόκκινο, ροζ και μαύρο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/C01PVWXMuHC/

Η πλάκα Βασάλου για το post της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Αυτό, όμως που φάνηκε να κάνει εντύπωση δεν ήταν το festive look της, αλλά το βλέμμα της στις φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ο Κωνταντίνος Βασάλος, με τον οποίο συνεργάζονται και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», σχολίασε κάτω από το post της Βάλιας «Ο ορισμός του "Καλε που με βρήκατε εμενα την σταρ"».

vasalos.png

Και ο Fipster, όμως, θέλησε να κάνει πλάκα στη Βάλια, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτησή της «Καλέ άσε το κινητό πια έχει ραδιενέργεια», με εκείνη να του απαντά «μαμά?», δείχνοντας ότι αντιμετωπίζει με χιούμορ τα πειράγματα του φίλου της.

valia-fipser.png

Η Βάλια φαίνεται να είναι πολύ δεμένη τόσο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο και με τον Fipster, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι τρεις τους διασκεδάζουν παρέα.

Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκαν στο Nox μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

nox-xatzitheodorou-fipster-vasalos-papadimitrioy.jpg

H Bάλια Χατζηθεοδώρου έγινε 31 κι απ' το πάρτι δεν έλειπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος:H ευχή της Βαλαβάνη

Οι φήμες για σχέση Χατζηθεοδώρου με Βασάλο και οι απαντήσεις

Το γεγονός ότι κάνουν τόσο στενή παρέα, μάλιστα, έγινε αιτία να αρχίσουν να αναπαράγονται φήμες που ήθελαν την Βάλια ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο. Και οι δύο, ωστόσο, διέψευσαν αυτά τα σενάρια.

«Καλά, και να το άκουσες, δεν ισχύει. Είναι αυτό που είπε και η Βάλια, είναι στη φαντασία κάποιου. Κάποιος το έβγαλε από το μυαλό του. Για να το ξεκαθαρίσουμε, με τη Βάλια είμαστε φίλοι. Το ότι κάνουμε παρέα, δεν σημαίνει ότι κάνουμε και κάτι άλλο. Δεν τρέχει κάτι με τη Βάλια, το ξεκαθαρίζω κι εγώ. Δεν είμαστε ερωτευμένοι» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη σχέση με την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Από την πλευρά της η Βάλια έχει δήλωση για τις φήμες: «Καλά παιδιά, αυτό ποιος το σκέφτηκε; Πραγματικά αυτός που το έχει πει πρέπει να έχει πάρα πολύ μεγάλη φαντασία. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φίλοι, μόνο φίλοι».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @valiahtz_