H Bάλια Χατζηθεοδώρου έγινε 31 κι απ' το πάρτι δεν έλειπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος:H ευχή της Βαλαβάνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Bάλια Χατζηθεοδώρου έγινε 31 κι απ' το πάρτι δεν έλειπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος:H ευχή της Βαλαβάνη

Με μια γιγάντια τούρτα σε σχήμα πύργου η Βάλια Χατζηθεοδώρου γιόρτασε τα γενέθλιά της σαν σωστή «πριγκίπισσα» έχοντας στο πλευρό της τους φίλους της.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου που γνωρίσαμε μέσα από τον «Τροχό της τύχης» πριν από λίγα χρόνια και φέτος απολαμβάνουμε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι! είχε τα γενέθλιά της και στην νέα single εποχή της μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό - τον frontman των «Alcatrash» - το γιόρτασε με όλους της τους καλούς φίλους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της και μάλιστα η τούρτα πρέπει να ήταν και «ειδική παραγγελία» από τους Βασάλο και Fipster, αφού είχε το σχήμα ενός γιγάντιου baby pink πύργου με μια ξανθιά πριγκίπισσα στην είσοδό του, ενώ έγραφε «Τοπ πριγκίπισσα». Την λέξη «τοπ» από το καλοκαίρι και έπειτα οι δύο κολλητοί την χρησιμοποιούν για να περιγράψουν μεταξύ σοβαρού κι αστείου διάφορα πράγματα (πχ. τοπ κούρεμα, τοπ φαγητό, τοπ το στούντιο που έφτιαξε ο Fipster).

«30+1..Ευχαριστώ για τις ευχές, να είμαστε καλά με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν!» έγραψε στην ανάρτηση από το πάρτι στο σπίτι της η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

https://www.instagram.com/p/C0cm7l-sAGd/

Όλοι οι φίλοι της της ευχήθηκαν στα Instagram stories τους να είναι πολύχρονη, αφού όπως φαίνεται και όπως έγραψε και ο Fipster στην δική του ανάρτηση είναι «η καλύτερη φίλη του κόσμου».

Η ευχή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Πολλοί ήταν βέβαια και οι επώνυμοι - και μη - που της ευχήθηκαν τα καλύτερα κάτω από την ανάρτησή της με την τούρτα της. Ανάμεσά τους κα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η ίδια της έγραψε «Χρόνια ευτυχισμένα» στην Βάλια Χατζηθεοδώρου, προσθέτοντας κι ένα χαριτωμένο emoji.

400848861_1534123137438425_5219279260785093344_n.jpg

Μπορεί πριν λίγο καιρό οι φήμες να ήθελαν την Βάλια Χατζηθεοδώρου ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μιας και οι δύο singles πέρασαν με κοινή παρέα το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε και στο Χαμογέλα και Πάλι! με την Σίσσυ Χρηστίδου, όπου βρίσκεται από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και η Βάλια, όμως τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει.

Και οι δύο εμπλεκόμενοι αρχικά διέψευσαν τις φήμες με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να δηλώνει πω όποιος θεώρησε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι πρέπει να είχε «μεγάλη φαντασία» ξεκαθαρίζοντας πως με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι μόνο φίλοι.

Κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος όμως, στα μέσα του Οκτώβρη με ένα instagram story του είχε διαψεύσει με τον δικό του μοναδικό «τρολ» τρόπο τις φήμες που τους ήθελαν σε σχέση, «αποκαλύπτοντας» ποιο είναι το ταίρι της Βάλιας. Βέβαια, αυτός ήταν ο καλός της φίλος Fipster, ο οποίος ήταν και ο συνδετικός κρίκος και της φιλίας του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

valia1.jpeg

Και το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη βέβαια, δείχνει πως οι δυο γυναίκες έχουν καλές σχέσεις και πραγματικά δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο για 6 χρόνια, ωστόσο αποκάλυψαν μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star, πως η σχέση τους είχε λήξει εδώ και 2 χρόνια.

Μετά τη Βαλαβάνη πρώτη θέση στην καρδιά του Κωνσταντίνου Βασάλου έχουν οι φίλοι του

Και να ήταν αλήθεια πάντως το γεγονός πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ζευγάρι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα είχε πρόβλημα, αφού από τη μία η ίδια έχει κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην της τον Κωνσταντίνο, αφετέρου έχει προχωρήσει την προσωπική της ζωή με τον Γρηγόρη Μόργκαν.