Η Victoria Beckham έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για τα 27 χρόνια σχέσης με τον David

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Victoria Beckham έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για τα 27 χρόνια σχέσης με τον David

H Victoria Beckham έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για τη ζωή με τον David, τα παιδιά τους και τη beauty ρουτίνα της.

Όσο ο David Beckham απολαμβάνει τις διακοπές στη Νέα Υόρκη με την κόρη του, Harper Seven, η Victoria Beckham μίλησε στο Allure για την καθημερινότητα με την οικογένειά της.

To ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 27 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά (Cruz, Brooklyn, Romeo, Harper Seven) με τα οποία έχουν δημιουργήσει αξιοζήλευτη και άκρως ακομπλεξάριστη σχέση.

H αποκάλυψη της Victoria για τη σχέση της με τον David Beckham

Από τότε που η Victoria Beckham έγινε ευρέως γνωστή στη δεκαετία του '90, φημίζεται για τις προσεγμένες εμφανίσεις της και την αγάπη που τρέφει προς την μόδα και την ομορφιά.

victoria4.jpg

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ο σύζυγός της δεν την έχει δει ποτέ χωρίς βαμμένα φρύδια, καθώς έχει εμμονή με το σχήμα τους και θέλει να δείχνουν τέλεια.

«Έχω εμμονή με τα φρύδια. Ο σύζυγός μου δεν με έχει δει ποτέ χωρίς βαμμένα φρύδια.. Το μακιγιάζ είναι η αδυναμία. Πιθανώς το μόνο πράγμα στο οποίο ήμουν καλός στο σχολείο ήταν η ζωγραφική», δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας στο Allure.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον λόγο που τσακώθηκε πρόσφατα με τον σύζυγό της, η Victoria Beckham παραδέχθηκε ότι δεν θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που οι δυο τους καυγάδισαν.

https://www.instagram.com/p/C0kuZM3ol2Q/

Η Victoria Beckham έχει χιούμορ και κυκλοφορεί την ατάκα «My dad had a Rolls-Royce» σε t-shirt

Μιλώντας για το παρελθόν της, η 49χρονη τόνισε: «Πάντα έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά. Στο σχολείο, έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να πάρω βαθμούς λιγότερο από τον μέσο όρο. Όταν χόρευα και τραγουδούσα, έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να είμαι καλή, αλλά ποτέ δεν ήμουν αρκετά καλή. Ήμουν μέτρια χορεύτρια. Ήμουν καλή τραγουδίστρια. Οι άνθρωποι έλεγαν πολύ γρήγορα ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω. Μπορώ να αστειευτώ καλύτερα από τον καθένα».

H Victoria Beckham είναι η πιο cool σύζυγος στο Hollywood

Ο David Beckham εκτός από καλός μπαμπάς και σύζυγος, είναι αρκετά πρόθυμος να βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού. Σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Victoria Beckham στο Instagram, βλέπουμε τον πρώην ποδοσφαιριστή ξαπλωμένο στο πάτωμα, να προσπαθεί να φτιάξει την τηλεόραση, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

https://www.instagram.com/p/C04ArvduNZe/

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η σχεδιάστρια μόδας έγραψε με χιούμορ: «O ηλεκτρολόγος ήρθε για να φτιάξει την τηλεόραση. Παρακαλώ».

Πηγή κεντρικής: victoriabeckham