Νατάσα Παζαϊτη: Τα νέα πλάνα από το σπίτι της οικογένειας Καραμανλή και η ευχή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νατάσα Παζαϊτη: Τα νέα πλάνα από το σπίτι της οικογένειας Καραμανλή και η ευχή

Η Νατάσα Παζαϊτη φωτογράφισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι της στη Ραφήνα. Τα νέα πλάνα από το σπίτι της οικογένειας και το συμβολικό μήνυμα ενόψει εορτών.

H Νατάσα Παζαΐτη και ο τέως Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής έχουν επιλέξει να ζουν τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο «καταφύγιό» τους στη Ραφήνα.

Το αγαπημένο ζευγάρι και τα 20χρονα δίδυμα παιδιά τους (Αλίκη και Αλέξανδρος) πραγματοποιούν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο δε διστάζουν να ποζάρουν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Πριν από μερικά χρόνια, καθώς έβλεπε τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να ανεξαρτητοποιούνται, η 57χρονη αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και άνοιξε το δικό της Κέντρο Υγείας Μαστού στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους.

Τα νέα πλάνα από το σπίτι της οικογένειας Καραμανλή και το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πριν από λίγες ώρες η γιατρός και σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το στολισμένο σπίτι τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας Καραμανλή είναι γεμάτο κόκκινες και χρυσές μπάλες σε συνδυασμό με αρκετά led φωτάκια σε λευκό χρώμα.

https://www.instagram.com/p/C06Ekq0ITYr/

«Τα Χριστούγεννα κυματίζουν ένα μαγικό ραβδί πάνω από αυτόν τον κόσμο, και ιδού, όλα είναι πιο απαλά και πιο όμορφα», έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Παρά το γεγονός ότι η γιατρός-χειρουργός δεν δημοσιεύει σχεδόν ποτέ προσωπικές φωτογραφίες στα social media, συνηθίζει κάθε χρόνο να ποστάρει πλάνα από το σπίτι της την περίοδο των εορτών.

https://www.instagram.com/p/CmLrzKRoUv5/

Πριν από ένα χρόνο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η 57χρονη ευχήθηκε «Καλή χρονιά» στους διαδικτυακούς της φίλους, με ένα υπέροχο οικογενειακό στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/Cm2AsXyrkzU/

Νατάσα Παζαϊτη και Κώστας Καραμανλής υποδέχθηκαν το 2023 με glam look και πόζαραν στο φακό με τα δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι τους και από παλαιότερες δημόσιες εμφανίσεις.

Το ταξίδι της Νατάσας Παζαΐτη στο Τέξας ήταν για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, αφιερωμένο στις γυναίκες

Πίσω στο 2021, η γνωστή γιατρός φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πόσταρε αργότερα το #couplegoals στιγμιότυπο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CX4KmhurCsL/

Πηγή κεντρικής: natasapazaitibhc