Η Rumer Willis απέδειξε την αγάπη που τρέφει για τον μπαμπά της με μία συγκινητική κίνηση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Rumer Willis απέδειξε την αγάπη που τρέφει για τον μπαμπά της με μία συγκινητική κίνηση

H Rumer Willis στηρίζει καθημερινά τη μάχη του μπαμπά της με την άνοια. Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Η Rumer Willis δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει διαφορετική καριέρα, έχοντας ως γονείς δύο από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς στο Hollywood.

H μεγαλύτερη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, θα περάσει φέτος τα πρώτα Χριστούγεννα με την 8μηνών κόρη της, αφού τον Απρίλιο η 35χρονη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον Derek Richard Thomas.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει γίνει ευρέως γνωστό πως ο Bruce Willis δίνει σκληρή μάχη με την μετωποκροταφική άνοια και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να κρύψουν την αγωνία-θλίψη τους για την κατάστασή του.

Η υγεία του σταρ της μεγάλης οθόνης φαίνεται πως χειροτερεύει στο πέρασμα του χρόνου, αυτό τουλάχιστον αφήνουν να εννοηθεί άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, με δηλώσεις στα ξένα μέσα.

Rumer Willis: Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της

Πριν από μερικές ώρες η Rumer Willis ξεκίνησε ένα Q&A με τους followers της στο Instagram, οι οποίοι της έστειλαν διάφορες προσωπικές ερωτήσεις. Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια στο κοινό και να εξηγήσει πώς προέκυψε η απόφαση για το όνομα της κόρης της.

Απαντώντας στην ερώτηση των fans μέσα από τα Instagram-stories της, η Rumer Willis εκμυστηρεύτηκε ότι το όνομα του μωρού της, Louetta Isley, είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που η ίδια αγαπά.

kori_rumer_willis.jpg

«Πάντα αγαπούσα το όνομα Lou και έτσι το σκεφτόμουν τόσο για αγόρι όσο και για κορίτσι, αλλά όταν μάθαμε ότι είναι κορίτσι, καταλήξαμε στο Louetta»,έγραψε η 35χρονη ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Θέλαμε να της δώσουμε επιλογές και οι αγαπημένοι τραγουδιστές εμένα και του μπαμπά μου είναι οι εξής: LOU (Louie Armstrong), ETTA (Etta James) και ISLY (Isley Brother)».

Λίγο αργότερα η ηθοποιός μοιράστηκε την αγαπημένη της ταινία από τις ταινίες του μπαμπά της αλλά και μια νέα φωτογραφία της κόρης της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Rumer Willis με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: rumerwillis