Η Paltrow μας δείχνει τη «δίδυμη» κόρη της αλλά ας μιλήσουμε για τον 17χρονο γιο της Moses

Πατούλια Κατερίνα
Η Paltrow μας δείχνει τη «δίδυμη» κόρη της αλλά ας μιλήσουμε για τον 17χρονο γιο της Moses

Στο Μεξικό πέρασε στιγμές χαλάρωσης η Gwyneth Paltrow και τα παιδιά της πρωταγωνίστηκαν στο ποστ που έκανε.

Έχουμε σηνηθίσει να βλέπουμε τη Gwyneth Paltrow σε στιγμές χαλάρωσης στο Instagram, όμως αυτό το γιορτινό ποστ με τα παιδιά της στο Instagram, ήταν έξτρα προσωπικό.

Διακοπές στο Μεξικό

Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα με την κόρη της και τον γιο της, την 19χρονη Apple και τον 17χρονο Moses και οι διακοπές στο Μεξικό αποτυπώθηκαν στο δημοφιλές προφίλ της Paltrow το Instagram.

Και ναι, είχαμε δει πως το μήλο, στη συγκεκριμένη φάση η Apple έπεσε κάτω από τη μηλιά και μοιάζει με δίδυμη αδερφή της διάσημης μαμάς της, όμως και ο γιος της Paltrow, έχει μεγαλώσει, κοντεύει την ενηλικίωση και είναι ένας μικρός Chris Martin!

Σε μια άλλη πόζα της Apple, η νεαρή κοπέλα ποζάρει σαν άλλη Brigitte Bardot, κάτι που σχολίασαν και οι fans της 52χρονης Gwyneth.

PALTROW-PAIDIA-(5).jpg

Σε μια άλλη πόζα της Apple, η νεαρή κοπέλα ποζάρει σαν άλλη Brigitte Bardot, κάτι που σχολίασαν και οι fans της 52χρονης Gwyneth.

Πάντως, ενώ όλοι μιλούν για την ομοιότητα της 19χρονης Apple με τη μαμά της, άλλοι τόσοι θεωρούν πως η νεαρή κοπέλα μοιάζει απόλυτα με τον Chris Martin.

Τα δύο παιδιά που απέκτησε η Paltrow είναι καρπός του γάμου της με τον front man των Coldplay. H Paltrow με τον Martin ήταν παντρεμένοι από το 2003 ως το 2016 και το 2018 η ηθοποιός παντρεύτηκε με τον Brad Falchuk ο οποίος έχει δύο παιδιά επίσης, την Isabella και τον Brody.

Mιλώντας για τα παιδιά της, η Paltrow είπε στο People:

«Παιρνάω τόσο καλά μαζί με την Apple. Είναι ωραίο να έχεις μια κόρη που να περνάς καλά μαζί της, να είναι καλή σου φίλη, να κάνεις τα ίδια πράγματα, είναι τόσο έξυπνη, τόσο φανταστική.

Τα παιδιά μου μοιάζουν μεραξύ τους, είναι και οι δύο ευαίσθητοι και βηοθούν, νιώθουν πραγματικά τα συναισθήματα των γύρω τους. Είναι και τα δύο ψηλά και βλέπουν τον κόσμο τόσο διαφορετικά, διαφορετικά από μένα, η κόρη μου είναι βέβαια εξωστρεφής, ο γιος μου είναι εσωστρεφής. Κάνουν και διαφορετικά πράγματα αλλά λατρεύουν και τα ίδια, όπως το snowboard, την ίδια μουσική, το να αγαπούν και να περνούν χρόνο με τους φίλους τους».