Το σπάνιο «Εμείς» της Άννας Βίσση και το ρεβεγιόν με την κόρη της Σοφία και τον Νίκο Καρβέλα

Κατερίνα Μπούσιου
Το σπάνιο «Εμείς» της Άννας Βίσση και το ρεβεγιόν με την κόρη της Σοφία και τον Νίκο Καρβέλα

Η λατρεία για τη χθεσινή της συναυλία και τα εκατοντάδες σχόλια στα social media. «Ανεξήγητο πράγμα η αγάπη» λέει η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα ενώ φωτογραφίζεται με τον πατέρα της Νίκο Καρβέλα, στο εορταστικό χριστουγεννιάτικο δείπνο της οικογένειας.

Αυτοί οι 3 για πάντα μαζί. Ενώ στον Alpha το εορταστικό πρόγμαμμα με την Άννα Βίσση, από τη συναυλία της για τα 50 χρόνια της καριέρας της, «σάρωνε» με σχόλια στα social media, η τραγουδίστρια εκείνη τη στιγμή έκανε το πατροπαράδοτο ρεβεγιόν με την κόρη της Σοφία και τον Νίκο Καρβέλα. Και η Σοφία αποκάλυψε για μία ακόμη φορά τι σημαίνουν οι γονείς της για εκείνη.

https://www.instagram.com/reel/C1Aby6eMYA3/

Το «Εμείς»

Το τραγούδι αυτό, γράφτηκε από τον Νίκο Καρβέλα, στην ουσία λίγο πριν πάρουν την απόφαση να πάρουν διαζύγιο με την Άννα Βίσση. Και στο video clip του, είναι σα να ζούσαν αληθινά το όσα συνέβησαν μεταξύ τους. Αυτή η σχέση όμως, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, λειτούργησε καλύτερα μετά τον χωρισμό τους. Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού για πάντα θα μείνουν ως οικογένεια έχοντας την μοναχοκόρη τους Σοφία ως τον συνδετικό κρίκο.

Παραμερίστηκαν οι εγωισμοί και οι εντάσεις και έμεινε μεταξύ τους μία βαθιά αγάπη και αλληλεγγύη σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο επαγγελματικά. Μία σπάνια συνοχή.

Η Σοφία Καρβέλα θεωρεί αυτό το τραγούδι από τα αγαπημένα της και για αυτό προχθές το βράδυ, λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, φόρεσε το μπλουζάκι με τυπωμένες τις μορφές των γονιών της και τη λέξη «Εμείς». Ήταν η καθιερωμένη της επίσκεψη στο καμαρίνι της μαμάς της στο Hotel Eρμού. Αν παρατηρήσεις πίσω από τη φωτογραφία, υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα μπλουζάκια και μπουφάν με λογότυπα της «Απόλυτης» και στίχους από τραγούδια της.

karvelasofia.jpg

Την παραμονή, η Σοφία έκανε το καθιερωμένο ρεβεγιόν με τους γονείς της, σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας.

Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Αμερική όμως «όσο έχει φωνή» θα συνεχίσει να αποθεώνει την Άννα Βίσση

annavissiofficial_1703466297_3265234448625813300_1491532044.jpg

Και στο μοναδικό στιγμιότυπο με τον πατέρα της, έγραψε όσα αισθάνεται για εκείνον: «Η αγάπη είναι ένα ανεξήγητο συναίσθημα και τόσο έντονο κάποιες φορές. Και μιλάω για το συναίσθημα».

karvela.jpg

Την ίδια στιγμή στα social media, η μητέρα της Άννα Βίσση γνώριζε την απόλυτη αποθέωση για τη συναυλία της για τα 50 χρόνια της καριέρας της, η οποία προβαλλόταν για πρώτη φορά από τον Alpha και ήταν το κεντρικό εορταστικό του πρόγραμμα.

https://www.instagram.com/p/Cu9plTVNGB6/

Στη σκηνή της εντυπωσιακής συναυλίας, βρέθηκα για να τραγουδήσουν μαζί της και guests φίλοι, όπως ο Μπάμπης Στόκας, η Πάολα, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου.