Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το 2023 κάνοντας γυμναστική με την κόρη της και εξομολογήθηκε κάτι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το 2023 κάνοντας γυμναστική με την κόρη της και εξομολογήθηκε κάτι

Η Ιωάννα Μαλέσκου αρκετά συχνά αναφέρει πώς είναι η καθημερινότητά της με την 7 μηνών κόρη της με την οποία είναι αχώριστες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου από τον περασμένο Μάιο που κράτησε στα χέρια της για πρώτη φορά την κόρη της με τον Κωνσταντίνο Δανιά πλέει σε πελάγη ευτυχίας κι αυτό δεν κρύβεται. Αν ρίξεις, μάλιστα μια ματιά στα social media της και σε όσα στιγμιότυπα έχει δημοσιεύσει από τη νέα τους καθημερινότητα με τη μικρούλα το χαμόγελό της παρουσιάστριας είναι πιο πλατύ από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/Cy9FAELohbL/

Μαμά και κόρη είναι και fitness buddies

Οι δυο τους είναι αχώριστες και όπως είχε αναφέρει η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνεντεύξεις της σε αυτή τη φάση ήθελε να βιώσει κάθε λεπτό με την κόρη της, γι' αυτό και δεν βρίσκεται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή προς το παρόν.

Και πραγματικά αυτό κάνει, αφού μαμά και κόρη με matchy ροζ αθλητικά outfits έκαναν μαζί μέχρι και γυμναστική όπως είδαμε μέσα από βίντεο της παρουσιάστριας στο TikTok, στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς.

Η Ιωάννα Μαλέσκου από τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε να προπονείται με τη γυμνάστρια Ιωάννα Λαουμτζή, στον χώρο που διατηρεί η ίδια και πολλές φορές μέχρι τώρα είχε δημοσιεύσει στα social media της βίντεο με τις ασκήσεις που κάνει. Άλλωστε, η γυμναστική ήταν πάντα κάτι που άρεσε στην ίδια, αφού είναι υπέρμαχος του «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Το βίντεο, ωστόσο με την κόρη της συγκέντρωσε πολλά σχόλια στα οποία της έγραφαν τι ωραίο που είναι μαμά και κόρη να περνούν χρόνο μαζί ενώ έδωσε κουράγιο και σε μέλλουσες μανούλες, πως θα μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούσαν - για παράδειγμα τη γυμναστική - και αφού έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, παίρνοντάς το μαζί τους αν δεν έχουν βοήθεια.

Όπως αποκάλυψε πως κάνει τόσο καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου σε follower της που της έγραψε: «Να σου ζήσει! Γερό και Καλότυχο να είναι! Μου έδωσες ιδέα αφού γεννήσω με το θέμα του gym. Δεν έχω βοήθεια», απαντώντας της «Με το καλό να έρθει το μωράκι σας! Ούτε εγώ έχω βοήθεια. Μαζί παντού και όσο αντέχει κάθε φορά. Εμείς κάνουμε personal «οικογενειακό».

414551919_915146333458723_2365973592803159452_n.jpg

Και μπορεί να μην είχαμε αντιληφθεί ότι η παρουσιάστρια γυμνάζεται πολλές φορές έχοντας παρέα της την κόρη της, όμως η αλήθεια είναι πως μάς το είχε δείξει ξανά όταν έκανε ασκήσεις υπό τον ήχο του «Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ» για να είναι ήρεμη και χαρούμενη και η μικρούλα όσο γυμνάζεται η μαμά.

Στις μέρες μας μια γυναίκα έχει να υπηρετήσει πολλούς ρόλους και όταν έρχεται ένα παιδί στον κόσμο όλοι οι υπόλοιποι ρόλοι «δίνουν προτεραιότητα» στη μητρότητα. Παρ' όλα αυτά, η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως έχει βρει την ισορροπία ανάμεσα στο μεγάλωμα της κόρης της αυτούς τους μήνες και στο να συνεχίσει να κάνει αυτό που την ευχαριστούσε (σ.σ τη γυμναστική) και πριν γίνει μανούλα.