O Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχουν πλέον κάτι να τους ενώνει στο Μπαλί

O Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχουν πλέον κάτι να τους ενώνει στο Μπαλί

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδειξε προβληματισμένος με τη σύμπτωση που το επιφύλασσε το ταξίδι στο Μπαλί.

Στο Μπαλί βρίσκεται ο Κωνστανίνος Βασάλος τις τελευταίες μέρες, όπου κάνει τις διακοπές του, βιώνοντας με διαφορετικό τρόπο τις ημέρες των εορτών.

Ο ίδιος έχει φροντίσει να μας κρατά ενήμερους για τις περιπέτειες του στον εξωτικό προορισμό αλλά και μία αναπάντεχη συνάντηση που είχε με ντόπιο που γνωρίζει την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν διαγωνισζόμενη στο Survivor το 2017, μαζί με τον Κωνσταντίνο.

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ένας ντόπιος του δείχνει την Ειρήνη Παπαδοπούλου σε φωτογραφία την οποία είχε τραβήξει μαζί της. Ο Κωνσταντίνος με τη σειρά του δείχνει προβληματισμένος για τη σύμπτωση και ρώτα «που την ξέρει», ενώ ταγκάρει και την Ειρήνη, με την «ελπίδα» να αποκαλύψει πως έγινε η γνωριμία.

Βασάλος και Fipster κάνουν διακοπές στο Μπαλί και έφτιαξαν το ωραιότερο photo άλμπουμ

Βασάλος και Fipster δημοσίευσαν στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους δείχνοντάς μας τα μαγευτικά τοπία, το ξενοδοχείο όπου έμειναν και τις fun δραστηριότητες που έκαναν με την παρέα τους.

Πριν από μερικές ώρες ο γνωστός Youtuber έστειλε ευχές στους followers του και μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από την ολιγοήμερη εξόρμησή του στην Ινδονησία.

«Κάνω αλλαγές στη ζωή μου, αν δεν έχεις νέα μου, είσαι μια από αυτές 👀 χιχι τι λέμε; Καλεεεεεεεεες γιορτές σε όλους❤️», έγραψε ο Fipster στη λεζάντα του post.

https://www.instagram.com/p/C1SaR2uhEvx/

Ακολούθησε ένα post του Κωνσταντίνου Βασάλου με εμφανώς καλοκαιρινή διάθεση όπου ποζάρει με μαγιό και γράφει: «Καλοκαίρι μέχρι να σβήσουν τα Χριστούγεννα!».

https://www.instagram.com/p/C1R6qeYP0uA/

Δες στην παρακάτω gallery περισσότερες εικόνες από τις διακοπές του Βασάλου στο Μπαλί