Η σπάνια εμφάνιση της Άννας- Μαρίας με τα εγγόνια της λίγο πριν το μνημόσυνο του τέως βασιλιά

Η σπάνια εμφάνιση της  Άννας- Μαρίας με τα εγγόνια της λίγο πριν το μνημόσυνο του τέως βασιλιά

Στις 10 Ιανουαρίου 2024 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο γιος του Παύλος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. 

Τα φετινά ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, μιας και στις 10 Ιανουαρίου θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατό του.

Η οικογένειά του γιόρτασε ενωμένη όπως πάντα και η σύζυγος του Κωνσταντίνου, Άννα - Μαρία έκανε μια σπάνια εμφάνιση ποζάροντας μαζί με τα εγγόνια της, τη νύφη της Marie Chantal και τον πρωτότοκο γιο της Παύλο.

https://www.instagram.com/p/C1SBMUgtJEN/

Ο Παύλος άλλωστε, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τις προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν για το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του και έχει νοικιάσει διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Όσχον αφορά τα παιδιά του Παύλου, είναι πολύ πιθανό να φτάσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αττική για το μνημόσυνο του παππού τους.

https://www.instagram.com/p/C1QMYyFIIVZ/

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών κι ενώ είχε υποστεί οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Γεννημένος στις 2 Ιουνίου του 1940 στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, ανακηρύχθηκε βασιλιάς της Ελλάδας στις 6 Μαρτίου του 1964, σε ηλικία 24 ετών διαδεχόμενος τον πατέρα του, Παύλο Α΄ μετά τον θάνατό του την ίδια ημέρα.

Αυτό που παρατήρησαν οι fans της Marie Chantal και του Παύλου, ήταν η απουσία της Τατιάνα Μπλάντνικ από τη γιορτινή οικογενειακή φωτογραφία. Η Τατιάνα είχε δημοσιεύσει τη δική της χριστουγεννιάτικη κάρτα στο δικό της προφίλ στο Instagram αγκαλιά με τον Νικόλαο.

https://www.instagram.com/p/C1PdaJdtpkA/

Μιλώντας στην εκπομπή «365 Στιγμές» της ΕΡΤ, ο Νικόλαος, εξήγησε μέσα στο 2023 ότι δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του πατέρα του.

«Είναι μεγάλη λύπη, μου λείπει ο άνθρωπος, ίσως ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Προχτές πήγα να φάω με τη μητέρα μου και είπα θα πάω στους γονείς μου, δεν ξέρω πόσος χρόνος χρειάζεται να περάσει για να το καταπιώ, μου λείπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Παύλο, εκείνος είπε:

«Το να χάνει κανείς τον πατέρα του είναι δύσκολο. Δεν το περιμέναμε τόσο σύντομα, αλλά είχε κουραστεί πολύ, Μας ήρθε ξαφνικό. Παρ’ όλα αυτά, η οικογένεια είναι πολύ δεμένη, ήθελε ο πατέρας μου να κρατάμε μία ζεστή οικογένεια. Σαν πατέρας ήταν αυστηρός αλλά πολύ αγαπητός. Τον βάραινε πάντα η ιστορία αλλά ήξερε πώς να διαλέξει τη στιγμή να είναι πατέρας. Όταν αναγκάστηκε να φύγει από την Ελλάδα, η αγάπη του και το θέλω να βοηθήσει τη χώρα του ήταν μεγάλο», ανέφερε ο Παύλος για τον θάνατο του πατέρα του.

https://www.instagram.com/p/C1RtMbrohSg/

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το dress code ήταν το προβλεπόμενο: royal chic black