Το μεγαλύτερο δώρο της Κατερίνας Δαλάκα όσο βρίσκεται στο Survivor είναι το πιστό fan club της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το μεγαλύτερο δώρο της Κατερίνας Δαλάκα όσο βρίσκεται στο Survivor είναι το πιστό fan club της

Η Κατερίνα Δαλάκα αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο και δέχθηκε εκατοντάδες ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι fans του Survivor για την έναρξη του νέου κύκλου, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται και φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης ενώ αρκετά γνώριμα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού έκαναν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την είσοδό τους στο reality επιβίωσης.

Πριν από λίγα 24ωρα οι παίκτες αναχώρησαν από την Ελλάδα και οι τηλεοπτικές κάμερες τους εντόπισαν στο αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστούν για τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν από τους «Διάσημους» είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ, συμμετέχοντας για τέταρτη φορά στο συγκεκριμένο project.

Η τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα πριν την είσοδο στο Survivor

Πριν από μερικές ώρες η πρωταθλήτρια του στίβου έκανε την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, λίγο πριν παραδώσει το κινητό της στην παραγωγή και ξεκινήσει τα γυρίσματα του reality.

https://www.instagram.com/p/C1omDzUunCs/

Η 31χρονη μοιράστηκε μια παλαιότερη φωτογραφία της από τους στίβους μάχης με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε: «Survivor 2024! Είμαι έτοιμη».

Νωρίτερα η ίδια είχε ποστάρει ένα Instagram-story, δείχνοντάς μας την θέα της στον Άγιο Δομίνικο.

dalaka2.jpg

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time» τονίζοντας πως η περσινή συμμετοχή της στο Survivor της άφησε μια πικρία ωστόσο δεν παύει να κοιτάζει μπροστά.

«Επιστρέφω στο Survivor και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η περσινή συμμετοχή μου άφησε σίγουρα μια απογοήτευση και μια πίκρα. Ήταν άδικο όλο αυτό που έχει γίνει. Κοιτάμε μπροστά, ήταν κάτι που μένει πίσω. Γνωρίζομαι προσωπικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαρία Αντωνά, τα υπόλοιπα παιδιά θα τα γνωρίσω στην πορεία», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Τα 4 unfollow του Survivor All Star αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει αληθινή φιλία σε reality επιβίωσης

Αξιοσημείωτο είναι πως Κατερίνα Δαλάκη έχει πάρει μέρος στο Survivor 2018 που κατέκτησε τη δεύτερη θέση, στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία όπου κέρδισε και στο Survivor All Star από το οποίο αποβλήθηκε πέρσι, μετά τις κατηγορίες που την ήθελαν να τρώει κρυφά.

«Μου αρέσει, όταν κάνω κάτι στη ζωή μου, να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση ναι, έκανα, έφαγα, απλά δεν ήμουν η μόνη που έχει φάει σε αυτό το παιχνίδι για να αποβληθώ. Θα ήταν η τιμωρία δίκαιη, αν ήμουν η μόνη που το είχε κάνει. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις. Εγώ ήρθα να πω όλη την αλήθεια στα άτομα που με έχουν στηρίξει από το 2018, που πλήρωσαν από την τσέπη τους για να με βγάλουν νικήτρια και να μου αλλάξουν τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Acun Ilıcalı, είναι πραγματικά ένας πάρα πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή. Αλλά από τη στιγμή που βγήκε εκείνος και είπε κάποια πράγματα για εμένα και αμφισβήτησε την ελληνική παραγωγή, λέγοντας πως δεν υπήρχε επικοινωνία, τότε είπα θα μιλήσω. Το τέλος ήταν κακό και προσβλητικό για εμένα. Σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου. Αυτό ήταν που με στεναχώρησε», είχε παραδεχθεί η ίδια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Τα εμψυχωτικά σχόλια

Εκατοντάδες εμψυχωτικά σχόλια συγκέντρωσε η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα με συγγενείς, φίλους και fans της να της εύχονται «Καλή επιτυχία» για τη συμμετοχή της στο Survivor.

sxolia2.jpg

Τα αδέρφια της 31χρονης (Κωνσταντίνος και Σοφία) ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να αφήσουν γλυκά σχόλια κάτω από το post της ενώ ακολούθησαν οι αδερφές Φαρμάκη, η Πέγκυ Ζήνα και η κολλητή φίλη της αθλήτριας, Νίκη Χαντσαρίδου.

sxolia1.jpg

Η Κατερίνα Δαλάκα και οι αδερφές Φαρμάκη εκτός από φίλες είναι και συνεργάτιδες καθώς πρόσφατα γιόρτασαν την κυκλοφορία της σειράς αθλητικών ρούχων που δημιούργησαν μαζί.

Το τρέιλερ του Survivor

Στο νέο τρέιλερ του Survivor με την ομάδα των διάσημων, η είσοδος της 31χρονης ξεχώρισε, με τους χρήστες του Twitter να δημιουργούν αργότερα υποστηρικτικά memes για τη νικήτρια της καρδιάς τους.

«Το κοντέρ μηδένισε, ήρθε η ώρα να δείτε μια άλλη Δαλάκα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα on camera.

https://www.instagram.com/reel/C1pjKlEMwBH/

Οι fans της Δαλάκα την αποκαλούν «λιοντάρι» με αρκετά tweets να αναφέρουν: «Το λιοντάρι είναι έτοιμο».

Screenshot-2024-01-04-103242.png

Το hashtag #ΔΑΛΑΚΑ_ΜΟΝΟ έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλές ενώ άλλοι fans του reality επιβίωσης έσπευσαν να καυτηριάσουν τις πολλαπλές συμμετοχές της αθλήτριας γράφοντας: «Η Δαλάκα σύνταξη θα πάρει από εκεί».

Πηγή κεντρικής: katerina_dalaka