Η Jennifer Lopez βρήκε τρόπο να αποδείξει στο TikTok ότι δεν έχει κάνει botox & το κοινό την αγάπησε

Τζένη Ντεμιράι
Η Jennifer Lopez βρήκε τρόπο να αποδείξει στο TikTok ότι δεν έχει κάνει botox & το κοινό την αγάπησε
Invision

Φαίνεται ότι η Jennifer έχει επιλέξει να δείχνει μία πιο αληθινή και καθημερινή εικόνα του εαυτού της στην πλατφόρμα του TikTok και αυτό αρέσει στο κοινό της.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Jennifer Lopez θέλησε να δείξει με χιουμοριστικό τρόπο ότι η νέα χρονιά «θα είναι η χρονιά μας». Εκτός από το χιούμορ της, όμως, μέσω της ανάρτησής της κατάφερε να αποδείξει και ότι είναι συμφιλιωμένη με την ηλικία της και δεν έχει κάνει κάποιο botox.

Στο βίντεο φαίνεται ότι η J.LO δεν έχει το «ατσαλάκωτο» δέρμα που ισχυρίζονται πολλοί χρήστες των social media, ούτε τα πλούσια λαμπερά μαλλιά που έχει στις επίσημες εμφανίσεις της.

Μία (πιο) αληθινή πλευρά της Jennifer Lopez στο TikTok και η «ταύτιση» του κοινού

Φαίνεται ότι η Jennifer έχει επιλέξει να δείχνει μία πιο αληθινή και καθημερινή εικόνα του εαυτού της στην πλατφόρμα του TikTok, η οποία χαρακτηρίζεται από την «χαλαρότητα» των ανθρώπων που δημιουργούν περιεχόμενο σε αυτή.

Έτσι, λοιπόν, η ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια ακολουθεί το ρεύμα της πλατφόρμας και δείχνει την δική της πραγματικότητα.

Και αυτή η πραγματικότητα φαίνεται να αρέσει σε κάποιους από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι βλέπουν κάτι από τον δικό τους εαυτό στους celebrities που αποφασίζουν να απαλλαγούν -έστω και σε ένα βαθμό- από την πλασματικά τέλεια εικόνα τους.

Ένας από τους χρήστες της πλατφόρμας έγραψε χαρακτηριστικά στα σχόλια της ανάρτησης της Jennifer Lopez: «Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν πολύ λεπτό!!! Το οποίο με κάνει να την αγαπώ περισσότερο που δεν προσπαθεί να το καλύψει. Τα δικά μου μαλλιά είναι έτσι», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό του που μοιράζεται κάτι κοινό με την Jennifer Lopez.

jlo-tiktok.png

Το γεγονός ότι η Jennifer έχει λεπτή τρίχα το γνωρίζαμε, βέβαια, αφού αρκετές φορές έχει αναρτήσει βίντεο και εικόνες με τα φυσικά της μαλλιά.

https://www.instagram.com/reel/C0fZQqPPTmu/

«Δεν έχω κάνει ποτέ botox»

Αυτό, ωστόσο, που δεν είναι για πολλούς ξεκάθαρο είναι αν η Jennifer Lopez έχει κάνει τελικά botox ή όχι. Η ίδια, βέβαια, έχει ξεκαθαρίσει σύμφωνα με δημοσίευμα του Hola! (2021) ότι:

«Αυτό είναι το πρόσωπό μου!!! Για 500 εκατομμυριοστή φορά, δεν έχω κάνει ποτέ botox ή οποιαδήποτε ενέσιμη θεραπεία ή χειρουργική επέμβαση».

Παρά το ξεκαθάρισμά της, όμως, πολλοί δεν φαίνεται να πείθονται και παραμένουν δύσπιστοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω σχόλιο που γράφτηκε κάτω από παλαιότερη ανάρτησή της:

«Τα φρύδια και το μέτωπό σου δεν κουνιούνται καθόλου όταν μιλάς ή όταν προσπαθείς να εκφραστείς… έχεις κάνει σίγουρα botox και μάλιστα πολλά…απλά το αναφέρω».

Το σχόλιο αυτό ήρθε μετά από βίντεο που είχε αναρτήσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το 2021, θέλοντας να προωθήσει την beauty mask της εταιρείας της, εμφανίστηκε αμακιγιάριστη μετά την θεραπεία με την μάσκα, στην προσπάθεια της να δείξει στο κοινό ότι έχει αποτελέσματα.

https://www.instagram.com/tv/CKFecOZpEeL/

«Η γλώσσα του σώματος μιλάει για τη σχέση της Lopez με τον Affleck»

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Inbaal Honigan, μίλησε στο περιοδικό Hello! για τη σχέση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο κινούνται σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Συγκεκριμένα, η ειδικός τόνισε πως:

«Οι τεντωμένοι μύες της Jennifer δείχνουν ότι τραβάει τον καλό της κοντά της. Αυτό απηχεί αρκετές άλλες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού, όπου όχι απλώς κρατάει ο ένας τον άλλον, αλλά σφίγγει ο ένας τον άλλον σφιχτά. Αυτό είναι σημάδι της βαθιάς συναισθηματικής τους εγγύτητας και του ακλόνητου δεσμού τους. Οι σφιχτές αγκαλιές και το σφιχτό κράτημα των χεριών σηματοδοτούν μια πολύ στενή σύνδεση σε μια σχέση».

Επιπλέον, η ειδικός τόνισε πως: «Όταν ένα ζευγάρι περπατάει στο ίδιο βήμα, κοιτάζει προς την ίδια κατεύθυνση και έχει την ίδια έκφραση -που ο Ben και η Jen το κάνουν συχνά- αυτό είναι ένα σημάδι ότι προσέχουν ο ένας τις κινήσεις και τις πράξεις του άλλου και ότι είναι συγχρονισμένοι μεταξύ τους», επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του!

Los Angeles Premiere Of Warner Bros.

Jennifer Lopez και Ben Affleck μοιράστηκαν την πρώτη #couplegoals φωτογραφία του 2024

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP