Jennifer Lopez και Ben Affleck μοιράστηκαν την πρώτη #couplegoals φωτογραφία του 2024

Τσακιρίδου Χριστίνα
Jennifer Lopez και Ben Affleck μοιράστηκαν την πρώτη #couplegoals φωτογραφία του 2024

Jennifer Lopez και Ben Affleck υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά αγκαλιά και μας χάρισαν τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα.

Τον Ιούλιο του 2022 η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Las Vegas και απέδειξαν σε όλους πως ο αληθινός έρωτας κερδίζει πάντοτε στο τέλος.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωνε η Λατίνα σταρ λίγα 24ωρα μετά τη γαμήλια τελετή. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους ακολούθησε και ο δεύτερος γάμος τους στην έπαυλη του ηθοποιού.

Σήμερα το ζευγάρι μετρά 1,5 χρόνο έγγαμου βίου και όλα δείχνουν πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι έχοντας καθημερινά ο ένας τον άλλον ως στήριγμα και συνοδοιπόρο.

Lopez και Affleck υποδέχθηκαν το 2024 αγκαλιά

Πριν από λίγες ώρες οι Χολυγουντιανοί stars υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά με ένα εντυπωσιακό ρεβεγιόν όπου απόλαυσαν το φαγητό και τα πυροτεχνήματα που έσκαγαν ασταμάτητα στον ουρανό.

Το icon Jennifer Lopez αποκάλυψε τι θα ήθελε να ξέρει για το Χόλιγουντ πριν μπει στον χώρο

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram ένα από τα ωραιότερα πρώτα στιγμιότυπα του 2024 όπου την βλέπουμε στην αγκαλιά του συζύγου της, όσο παρακολουθούν το show με τα βεγγαλικά.

lopez10.webp

Στο βίντεο, ο Affleck φαίνεται να φορά ένα λευκό blazer και να τοποθετεί τρυφερά ο χέρι του γύρω από τη μέση της Lopez, καθώς εκείνη τυλίγει το χέρι της γύρω από τον ώμο του.

Μπορεί τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου που έκαναν πρόσφατα τον γύρο του διαδικτύου να αναφέρουν ότι το ζευγάρι καυγαδίζει ακόμα και κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου shopping ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους δείχνουν απόλυτα ήρεμοι και ευτυχισμένοι, ζώντας το δικό τους παραμύθι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2023 ήταν αναμφίβολα μια από τις καλύτερες χρονιάς για την τραγουδίστρια και η ίδια έχει κάθε λόγο να χαίρεται για τη νέα χρονιά αφού έχει δίπλα της όλα όσα επιθυμεί.

Πηγή κεντρικής: apimages.com