Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τη νέα της ζωή ως μαμά και οι οκτώ τελευταίοι μήνες είναι μαγικοί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τη νέα της ζωή ως μαμά και οι οκτώ τελευταίοι μήνες είναι μαγικοί

Η Ιωάννα Μαλέσκου ευχαρίστησε τους fans για τις αμέτρητες ευχές με τον πιο γλυκό τρόπο. Η νέα καθημερινότητα μετά τον ερχομό της κόρης της και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Ευχάριστα κυλούν οι πρώτες εβδομάδες του 2024 για την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία πριν λίγα 24ωρα είχε την ονομαστική της εορτή.

Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στους καθημερινούς της ρυθμούς και δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ, με τη διαφορά στην εικόνα αλλά και τη διάθεσή της να είναι εμφανής.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα χρονιά βρήκε τη νέα μαμά πιο ξανθιά από ποτέ και με αμείωτη όρεξη για γυμναστική, καλλωπισμό και βόλτες με τη μονάκριβη κόρη της.

Screenshot-2024-01-09-122322.png

To «ευχαριστώ» στους fans της παρουσιάστριας ήρθε με την πιο γλυκιά φωτογραφία

Μέσα από ένα Instagram-story θέλησε η παρουσιάστρια να ευχαριστήσει όλους τους φίλους, συνεργάτες και fans που της έστειλαν μηνύματα με ευχές για την ονομαστική της εορτή.

Screenshot-2024-01-09-121506.png

«Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις αμέτρητες ευχές!! Είναι αδύνατον, να απαντήσε σε όλα τα μηνύματα. Συμπαθάτε με. Τι να πρωτοπρολάβω να κάνω η μάνα; Μου δώσατε πολλή χαρά με την αγάπη σας!», έγραψε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα η ίδια επέστρεψε στο «καταφύγιό» της που δεν είναι άλλο από το γυμναστήριο το οποίο επισκέπτεται πλέον καθημερινά μαζί με την κορούλα της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου «υπέκυψε» στο γκάλοπ που έκανε στο Instagram και τελικά άλλαξε τα μαλλιά της

Η ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την μητρότητα

Στις 5 Μαΐου 2023 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, και έκτοτε βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με την 7,5 μηνών κόρη τους.

https://www.instagram.com/reel/C1e4tomo6ql/

H 34χρονη έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της γι' αυτό άλλωστε αποφάσισε να απέχει φέτος από την τηλεόραση, ώστε να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το μωρό.

Σχετικά με αυτή την απόφαση η ίδια είχε εξομολογηθεί: «Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή. Είναι ωραίο που γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή μου με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σκεφτούν και να μου πουν. Το πότε θα επιστρέψω είναι κάτι που δε με απασχολεί γιατί δε βιάζομαι. Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ ευχήν, όπως τα σκέφτομαι. Μου αρέσουν οι ζωντανές εκπομπές αλλά δε θα απέρριπτα άλλη πρόταση αν με έκανε να νιώσω καλά. Υπήρχαν κάποιες παράμετροι τις οποίες τώρα τις βλέπω και λέω όχι, αν τώρα το έβλεπα και το εξέταζα από τη δική μου ματιά θα έκανα διαφορετικές κινήσεις και άλλες επιλογές».

https://www.instagram.com/p/C1jtYaVoEAJ/

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για τη βάπτιση και το όνομα της κόρης της η Ιωάννα Μαλέσκου είχε εξηγήσει: «Δεν ξεκινήσαμε ακόμη τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης μας και όσο με ρωτάτε αγχώνομαι ότι έχω καθυστερήσει. Γενικώς δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα οπότε το αφήνουμε χαλαρά. Να μεγαλώσει και η μικρούλα μας λίγο. Έχουμε καταλήξει στο όνομά της αλλά δεν μου επιτρέπεται να το μοιραστώ ακόμη. Θα είναι ένας συνδυασμός δύο ονομάτων. Θα είναι ένα το όνομα, αλλά θα αποτελείται από δύο».

https://www.instagram.com/reel/Cz6piyYo8yL/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: imaleskou