Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο μανάβης του εαυτού του και ένας παλιός γνωστός του επιβεβαιώνει μία αλήθεια

Τζένη Ντεμιράι
Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο μανάβης του εαυτού του και ένας παλιός γνωστός του επιβεβαιώνει μία αλήθεια

Ο Σάκης Ρουβάς, ιδιαίτερα ευδιάθετος, ακούγεται να λέει με χιούμορ σε βίντεο «Βγάζω πάγκο, ψάχνω χέρια! Ο μανάβης μου θα κάνει μαύρα μάτια να με ξαναδεί παιδιά».

Ο Σάκης Ρουβάς πέρα από την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, έχει μεγάλη αδυναμία και στο μποστάνι του, το οποίο του χαρίζει βιολογικές πρώτες ύλες ενώ παράλληλα του επιτρέπει να αισθάνεται πιο κοντά στη φύση και την καλή διατροφή.

Θέλοντας να μας ξανακάνει να σκεφτούμε ότι μάλλον πρέπει κι εμείς να ακολουθήσουμε τα βήματά του, ο Σάκης ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα φρέσκα προϊόντα που μάζεψε από τον κήπο του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο ο Σάκης στέκεται στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του στον Νέο Βουτσά, ανάμεσα στα φυτεμένα ζαρζαβατικά και κρατά στα χέρια του ένα μεγάλο καλάθι με λαχανικά.

Ο τραγουδιστής, ιδιαίτερα ευδιάθετος, ακούγεται να λέει με χιούμορ στο βίντεο «Βγάζω πάγκο, ψάχνω χέρια! Ο μανάβης μου θα κάνει μαύρα μάτια να με ξαναδεί παιδιά».

Τα σχόλια της ανάρτησης και ο παλιός εργαζόμενος του τραγουδιστή

Στα σχόλια της ανάρτησης του Σάκη Ρουβά, πολλοί ήταν εκείνοι που τον επιβράβευσαν, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι «ένας ευτυχισμένος άνθρωπος». Ένας γνωστός του, μάλιστα, που είχε εργαστεί για εκείνον, βαφοντάς του το σπίτι, έγραψε: «είναι αλήθεια, δούλεψα του έβαψα το σπίτι του Σάκη έχει και κότες, μπράβο του, είναι καταπληκτική σαν οικογένεια Σάκη-Κάτια».

Ο Σάκης, το μποστάνι, το θερμοκήπιο και το κοτέτσι του

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η μοναδική φορά που ο Σάκης Ρουβάς μας δείχνει το μποστάνι του, αφού σε παλαιότερες αναρτήσεις του έχει αναφερθεί ξανά σε αυτό το ζήτημα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το βίντεο που ανέβασε τον Αύγουστο του 2022 στο TikTok. Τότε, μας είχε δείξει πόσο υπέροχο είναι όταν πεινάς και ψάχνεις τα υλικά για να μαγειρέψεις να πηγαίνεις στον κήπο σου αντί για τον μανάβη.

Ο τραγουδιστής θέλοντας να φτιάξει μία μακαρονάδα με ντομάτα και βασιλικό, πήρε την κάμερα μαζί του στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς του ακολούθους πως μαζεύει τα φρέσκα λαχανικά. Έτσι, πήγε στο μποστάνι και πήρε κρεμμύδι, στο θερμοκήπιο (ναι έχει και θερμοκήπιο) και πήρε ντομάτες και λίγο πριν μπει στην πόρτα της κουζίνας πήρε και βασιλικό.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής μαγείρεψε και έφαγε την μακαρονάδα κατευθείαν από το τηγάνι!

Σε μία άλλη ανάρτησή του, το Πάσχα του 2022, μας είχε δείξει και πάλι κάποια από τα λαχανικά που έχει στον κήπο του, σε μία φωτογραφία που ανέβασε με την Κάτια στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ccun7rEu_EZ/

«Από την παραγωγή στην κατανάλωση! Με συγκινεί κάθε φορά το μεγαλείο της φύσης και οι καρποί που απλόχερα μας προσφέρει. Για να δούμε… πέτυχαν τα φετινά μας πεπόνια;» είχε γράψει σε άλλο βίντεο, στο οποίο μας έδειξε και πόσο κοντά στη θάλασσα είναι το σίτι στο οποίο ζει.

https://www.instagram.com/tv/CgXGr24jEy9/

Προφανώς, ο τραγουδιστής έχει καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να ζει κανείς κοντά στη φύση και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχει αποφασίσει όχι μόνο να παράγει μόνος του τα λαχανικά που χρειάζεται η οικογένειά του αλλά και να έχει το δικό του κοτέτσι.

Σε άλλο χιουμοριστικό βίντεο, μας είχε δείξει, μάλιστα, και τις κότες του, οι οποίες του παρέχουν φρέσκα αυγά.

https://www.instagram.com/reel/Cl_DVSVDGVc/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @sakisrouvas