Στο βίντεο με τον στολισμό της οικογένειας Ρουβά ένα σχόλιο για παπούτσια στο χαλί έγινε επίκεντρο

Στο βίντεο με τον στολισμό της οικογένειας Ρουβά ένα σχόλιο για παπούτσια στο χαλί έγινε επίκεντρο

Ο Σάκης Ρουβάς μας θύμισε το πραγματικό νόημα των γιορτών με τον στολισμό στο σπίτι του!

Με ένα βίντεο από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του ο Σάκης Ρουβάς μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να περνάμε τις εορταστικές μέρες μαζί με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας.

Ο τραγουδιστής, που φέτος εμφανίζεται μαζί με τις Μέλισσες και την Αναστασία στο Έναστρον, ανέβασε ένα reel στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος μαζί με τα παιδιά του συνεργάζονται για να βάλουν ένα χρυσό αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους.

Τελικά, με λίγη βοήθεια, ο Σάκης Ρουβάς βάζει στην κορυφή το αστέρι και το κοιτάζει γεμάτος ενθουσιασμό. Στην περιγραφή της ανάρτησης του έγραψε «Γιορτινή οικογενειακή διασκέδαση: στέφουμε μαζί το δέντρο μας»!

https://www.instagram.com/reel/C04IY9_N6Tm/

Ο Σάκης μας θύμισε το πραγματικό νόημα των γιορτών

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά έλαβε πολλά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου που θέλησαν να του ευχηθούν καλές γιορτές και οικογενειακή ευημερία! Ένας από αυτούς, μάλιστα, έγραψε «Μας θυμίζεις ότι στα απλά είναι η ευτυχία. Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία».

rouvas-sxolio.png

Πράγματι, στα απλά πράγματα είναι η ευτυχία και ειδικά τις ημέρες των γιορτών αντιλαμβανόμαστε πιο ξεκάθαρα ότι στην πραγματικότητα δεν έχουμε ανάγκη από ακριβά δώρα και περίτεχνους στολισμούς, αλλά από ακριβές σχέσεις ζωής, από ανθρώπους «διαμάντια» που μας κάνουν ευτυχισμένους.

Το σχόλιο για τα παπούτσια στο χαλί

Κι ενώ οι περισσότεροι στην ανάρτησης του Σάκη στέλνουν τις θερμές ευχές τους, ένα σχόλιο έγινε αφορμή για... μικρό διαπληκτισμό.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του διαδικτύου έγραψε «Μα με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι; Στα χειροποίητα χάλια»; Αυτή η παρατήρηση έγινε το έναυσμα για να ξεκινήσει μία συζήτηση στα σχόλια της ανάρτησης του τραγουδιστή σχετικά με το... νοικοκυριό και τι μπορούμε να κάνουμε για να μη λερώνουμε τα χαλία με τα παπούτσια. Ταυτόχρονα, όμως, έγινε αφορμή για να (ξανα)ειπωθεί η σοφή φράση «τι μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του»;

Stigmiotypo-o8onhs-2023-12-16-113942.png

«Μπορεί να τα χει μόνο για μέσα, σαν παντόφλες», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολίασε «Ξέρετε υπάρχουν σπρέι ειδικά, όπως και ειδικά χάλια που απολυμαίνουν κι ούτε χρειάζεται να βγάζουμε εμείς τα παπούτσια ούτε να ξεπαπουτσώνουμε όποιον έρχεται. Το εφαρμόζω χρόνια. Επίσης, τι μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του»;

Stigmiotypo-o8onhs-2023-12-16-114029.png