Η σπάνια photo της Άννας Βίσση με τη Σοφία Καρβέλα έγινε το πιο ξεχωριστό δώρο από τους fans

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η σπάνια photo της Άννας Βίσση με τη Σοφία Καρβέλα έγινε το πιο ξεχωριστό δώρο από τους fans

Η Άννα Βίσση δέχθηκε ένα πολύ πρωτότυπο δώρο από θαυμαστή της. Η σπάνια φωτογραφία με τη Σοφία και η ιδιαίτερη σχέση μαμάς-κόρης.

«Ό,τι έχω ζήσει, το 'χει πει η Βίσση», υποστηρίζουν τα τελευταία χρόνια οι θαυμαστές της Άννας Βίσση, με την τραγουδίστρια να παραμένει no1 στις καρδιές χιλιάδων ατόμων που κατακλύζουν κάθε εβδομάδα το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα fan clubs στη χώρα μας, με τους «Fannatics» να τη στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε της βήμα. Η ίδια δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει ευγνώμων για αυτό και σε πρόσφατη συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος η καλλιτέχνης εξομολογήθηκε: «Θα ήμουν βλάκας αν σνόμπαρα τον κόσμο που με αγαπά».

Το υπέροχο δώρο που δέχθηκε η Άννα Βίσση από θαυμαστή της

Πριν από μερικές ώρες η Άννα Βίσση έκανε μια νέα ανάρτηση στο TikTok, για ένα πολύ ξεχωριστό λόγο.

dwro1.jpg

Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί η σταρ δέχθηκε το πιο cool δώρο από θαυμαστή της ο οποίος μετέτρεψε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας με την Σοφία Καρβέλα σε έργο τέχνης πάνω σε ένα κομμάτι από κορμό δέντρου.

«Δεν έχω λόγια …💜 ο Στέλιος με αποστόμωσε !@Frrokuofficial 🙏🙏», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον θαυμαστή της για αυτό το ξεχωριστό δώρο.

Ακολούθησε η απάντηση του δημιουργού, με τον fan της τραγουδίστριας να γράφει: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα μηνύματα, ελπίζω κάποια μέρα να συναντηθούμε από κοντά».

visi_dwro.jpg

H Σοφία Καρβέλα τραγούδησε «Ψυχεδέλεια» σαν την Άννα Βίσση και ενθουσίασε το κοινό του TikTok

Άννα Βίσση- Σοφία Καρβέλα: Η ξεχωριστή σχέση μαμάς-κόρης

Στο πέρασμα του χρόνου μαμά και κόρη δείχνουν σαν αδερφές ενώ τα τελευταία χρόνια η Σοφία επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της, εντός αλλά και εκτός σκηνής.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο πόσο πολύ εμπιστεύεται το γούστο και την κρίση της κόρης της, τόσο σε θέματα μόδας αλλά και σε άλλα, σοβαρά ζητήματα.

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, η Άννα Βίσση είχε τονίσει για τη σχέση με την κόρη της: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

Για τη συνεργασία και τη σχέση της με τη Σοφία Καρβέλα η Άννα Βίσση ανέφερε πρόσφατα στον Τάσο Τρύφωνος: «Σήμερα τηλεφωνηθήκαμε και μια δυο φορές μου μίλησε έτσι απότομα. Να καταλάβεις, ότι τώρα που σου μιλάω έτσι εγώ εσένα, που το μετανιώνω, έτσι μου μιλάει κάθε μέρα εμένα ο Νίκος και τώρα καταλαβαίνω πως είναι να σου μιλάει το παιδί σου έτσι και να το συγχωρείς μου είπε. Γιατί την συγχωρώ. Όχι γιατί είμαι απλά μάνα της. Βγαίνω λίγο από τον τίτλο μάνα και βλέπω ότι είναι ένα παιδί που έχει δυσκολευτεί, έχει ξεπεράσει πράγματα, δυνάμωσε και αυτή τη στιγμή είναι κάπου που είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει εκνευρισμούς, έχει υπευθυνότητα να μεγαλώσει δυο παιδιά στην Αμερική και την καταλαβαίνω».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial