H Σοφία Καρβέλα τραγούδησε «Ψυχεδέλεια» σαν την Άννα Βίσση και ενθουσίασε το κοινό του TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Σοφία Καρβέλα τραγούδησε «Ψυχεδέλεια» σαν την Άννα Βίσση και ενθουσίασε το κοινό του TikTok

Η Σοφία Καρβέλα έχει τις πιο ακομπλεξάριστες αναρτήσεις στα social media. Η Πρωτοχρονιά με τη μαμά της και η απρόσμενη ερμηνεία που ενθουσίασε το κοινό του TikTok.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες οικογενειακώς η Σοφία Καρβέλα για να περάσει την περίοδο των εορτών με την οικογένειά της.

Η γνωστή στυλίστρια μένει και εργάζεται στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους (Νίκο και Νέστορα) ωστόσο προσπαθεί να έρχεται συχνά στην Αθήνα ώστε να βλέπει τους γονείς, τα αδέρφια αλλά και τη γιαγιά της.

Η 41χρονη έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται αγαπημένα της στιγμιότυπα με τους 118 χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

karvela.jpg

Η Σοφία Καρβέλα τραγούδησε «Ψυχεδέλεια» και «έριξε» το TikTok

Πριν λίγες ώρες η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα υποδέχθηκαν μαζί το νέο χρόνο και δημοσίευσαν το πιο cool βίντεο στο TikTok. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ απαθανάτισε την κόρη της όσο εκείνη ερμήνευε το τραγούδι «Ψυχεδέλεια», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

«Άντε και καλή χρονιά …. Στα Πάνω σας», έγραψε η Άννα Βίσση.

Εμφανώς ευδιάθετη και με πολύ χιούμορ, η Σοφία Καρβέλα προσπάθησε να πλησιάσει την τονικότητα της μητέρας της, με τους fans στο TikTok να εκθειάζουν τις ερμηνευτικές της ικανότητες.

Το σπάνιο «Εμείς» της Άννας Βίσση και το ρεβεγιόν με την κόρη της Σοφία και τον Νίκο Καρβέλα

«Είναι δυνατόν, κόρη της Βίσση και να μην πάρει έστω και λίγο από την φωνάρα της;», ήταν μόνο ένα από τα δεκάδες αποθεωτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Άννας Βίσση.

sxolia1.jpg

Μαμά και κόρη συνεργάζονται αφού η 41χρονη επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της, εντός αλλά και εκτός σκηνής. Η τραγουδίστρια έχει αναφέρει επανειλημμένα το πόσο πολύ εμπιστεύεται το γούστο και την κρίση της Σοφίας Καρβέλα σε θέματα μόδας και όχι μόνο.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela