Η Νίκη Λυμπεράκη εμφανίστηκε στη Μενεγάκη με το πιο κομψό look και έκανε μια απρόσμενη επισήμανση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Νίκη Λυμπεράκη εμφανίστηκε στη Μενεγάκη με το πιο κομψό look και έκανε μια απρόσμενη επισήμανση

Η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για όλους και για όλα στην Ελένη Μενεγάκη. Η πρόταση συνέντευξης στην παρουσιάστρια και το κομψό look.

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (16/02) η Νίκη Λυμπεράκη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον 4χρονο γιο της, την αγάπη της για το τραγούδι, τα αγαπημένα της χόμπι και το ενδεχόμενο να στραφεί ποτέ στην ψυχαγωγία.

Μιλώντας για τη διαχείριση του χρόνου της και την ανατροφή του παιδιού της, η δημοσιογράφος του MEGA ανέφερε: «Νομίζω πως οι περισσότερες (μαμάδες) νιώθουμε μόνιμα τύψεις. Εγώ είμαι τυχερή γιατί περνάω αρκετό χρόνο μαζί του. Έχω συμφιλιωθεί πως θα έχω τύψεις, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να του δείχνω πράγματα που είχαν λείψει σε εμένα».

Και πρόσθεσε: «Εγώ γεννήθηκα το 1982 και τότε υπήρχε το ότι δεν κολακεύουμε πολύ το παιδί. Εγώ προσπαθώ να τον ενθαρρύνω, να του λέω πως θα είμαι πάντα εδώ. Του λέω τέτοια γραφικά. Πολλές φορές του ζητάω και συγγνώμη, διότι μπορεί να ξεφύγω».

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα» τόνισε ότι δεν βάζει διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία εξηγώντας: «Όλοι κάνουμε μία δουλειά. Για εμένα η διαχωριστική γραμμή είναι ανάμεσα σε αυτούς που κάνουν τη δουλειά με καλές προθέσεις και εντιμότητα, και στους άλλους τους λιγότερο καλοπροαίρετους».

Για την κρυφή της επιθυμία να ασχοληθεί με την υποκριτική η 41χρονη παραδέχθηκε: «Τραγουδάω, αλλά δεν είμαι και η Νάνα Μούσχουρη. Υπήρχε ένα φεγγάρι, όμως, που ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έφτανα έξω από το Εθνικό και έφευγα. Έλεγα πως δεν μπορώ να κάνω μια δουλειά που εκτίθεμαι. Και να τα τώρα».

Η Κοσιώνη στήριξε τον Μπακογιάννη μέχρι το τέρμα της διαδρομής το 2023 & πλάι του «έκλεισε» το έτος

Νίκη Λυμπεράκη: «Έχεις πολύ καιρό να δώσεις μία μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των δύο γυναικών, η Νίκη Λυμπεράκη επισήμανε στην Ελένη Μενεγάκη ότι έχει πολύ καιρό να παραχωρήσει μια μεγάλη συνέντευξη.

«Ξέρεις τι σκεφτόμουν εδώ ερχόμενη; Έχεις πολύ καιρό να δώσεις μία μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη ρε παιδί μου. Κάποιος λόγος υπάρχει σίγουρα. Σε κάθε περίπτωση, αφήνω αυτό εδώ… Να κάνεις ένα ωραίο ταξίδι, να πας σε ένα νησί των Κυκλάδων, π.χ. την Άνδρο, να κάτσεις ένα γύρισμα», είπε η Νίκη Λυμπεράκη στην παρουσιάστρια, με την 54χρονη να απαντά: «Το πιάνω το μήνυμά σου, αλλά θα σου πω κάτι με όλη μου την ειλικρίνεια. Ποτέ δε μου άρεσε να δίνω συνεντεύξεις. Ποτέ! Ξέρεις τι μου αρέσει; Αν μπορείς μέσα από την κουβέντα που μπορεί να κάνουμε εδώ να με ρωτήσεις κάποια πράγματα χωρίς να καταλάβω ότι μου παίρνεις συνέντευξη, απαντάω σε όλα! Αν καταλάβω ότι μπαίνουμε σε αυτό, δε με ευχαριστεί καθόλου».

Το κομψό look της Νίκης Λυμπεράκη

Για την περίσταση η 42χρονη έκανε μια πολύ σοφιστικέ και κομψή ενδυματολογική επιλογή φορώντας maxi printed φόρεμα σε πετρόλ-μαύρο-μπλε χρώμα.

Το look ολοκλήρωσαν με τον πιο chic τρόπο η ασορτί ζώνη, τα διακριτικά κολιέ και οι μαύρες ψηλοτάκουνες cowboy μπότες. Το μακιγιάζ της δημοσιογράφου κινήθηκε σε γήινους τόνους ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα ίσια.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο video που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: nikilymperaki