Στη νυχτερινή βόλτα της Βίσση με τον Καρβέλα νιώσαμε τι σημαίνει «Εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στη νυχτερινή βόλτα της Βίσση με τον Καρβέλα νιώσαμε τι σημαίνει «Εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε»
NDP photo agency

H Άννα Βίσση πήγε νυχτερινή βόλτα με το Νίκο Καρβέλα και μοιράστηκε μια σπάνια selfie με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η υπέροχη σχέση των δύο καλλιτεχνών και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

«Εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε», λένε οι στίχοι ενός από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των Βίσση-Καρβέλα και οι δυο τους έχουν καταφέρει να το κάνουν πράξη για περισσότερα από 40 ολόκληρα χρόνια.

Η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και παρά τον χωρισμό τους, παραμένουν αγαπημένοι και ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις περισσότερες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του πρώην συζύγου της αλλά και με τη μητέρα του Καρβέλα junior, Έλενα Φερεντίνου.

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας δεν θα χωρίσουν ποτέ

Πριν από μερικές ώρες η Άννα Βίσση δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία σε Instagram-story όπου τη βλέπουμε μέσα στο αυτοκίνητο του Νίκου Καρβέλα.

vissi_karvelas.jpg

«Το ντο και το σι», έγραψε με χιούμορ η τραγουδίστρια, εννοώντας πως οι δυο τους είναι αλληλένδετοι σαν νότες.

Νωρίτερα Βίσση και Καρβέλας επισκέφθηκαν τον αγαπημένο τους οδοντίατρο και φίλο, Κωνσταντίνο Δέδε και πόζαραν μαζί του στον φωτογραφικό φακό.

vissi10.jpg

Φέτος το θρυλικό δίδυμο συνεργάστηκε ξανά με αφορμή τις επετειακές συναυλίες της τραγουδίστριας για τα 50 χρόνια πορείας της στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Πρόσφατα η Άννα Βίσση παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την πολυετή καριέρα της, τον τίτλο της σταρ και τη σχέση ζωής με τον Νίκο Καρβέλα.

Η σπάνια photo της Άννας Βίσση με τη Σοφία Καρβέλα έγινε το πιο ξεχωριστό δώρο από τους fans

Άννα Βίσση: Η σχέση μου με τον Νίκο Καρβέλα είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει

Για τη στιγμή που άρχισε να συμπεριφέρεται ως σταρ, η Άννα Βίσση θυμήθηκε τη διαφωνία που είχε με τον μουσικοσυνθέτη σχετικά με το ρεπερτόριό της.

«Πρώτη φορά το κατάλαβα τη χρονιά που μάλωνα με τον Καρβέλα γιατί μου έδωσε λαϊκά τραγούδια και ενώ τον πολεμούσε αυτός μου είπε πρέπει να πεις και αυτά για να σε βάλει ο Έλληνας στην καρδιά του. Μετά από αυτό τον δίσκο ένιωσα ότι την έκανα», παραδέχτηκε η Άννα Βίσση.

https://www.instagram.com/p/Cs7XVsUonyK/

H 66χρονη περιέγραψε στον παρουσιαστή τη γνωριμία με τον μουσικοσυνθέτη πίσω στο 1973, αναπολώντας στιγμές από το ξεκίνημα της συνεργασίας τους που οδήγησε σε μια σχέση ζωής. Το πρώην ζευγάρι ένωσε τις δυνάμεις του και μαζί δημιούργησαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην εγχώρια μουσική βιομηχανία. Τα πρώτα χρόνια της κοινής τους ζωής έμεναν στην Κυψέλη και σήμερα εξακολουθούν να κάνουν βόλτες με το αυτοκίνητο στην περιοχή, φέρνοντας στη μνήμη τους στιγμιότυπα από το παρελθόν.

Η κρίση στη σχέση Βίσση-Καρβέλα και η συμφιλίωση

Μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος για την περίοδο που είχε απομακρυνθεί από τον Νίκο Καρβέλα η Άννα Βίσση τόνισε: «Ήταν μία ωραία, πικρή περίοδος. Ήταν ωραία γιατί ήθελα να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν. Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον. Κάποιες καταστάσεις μας έφεραν μακριά, ήταν λογικό, δικαιολογημένοι και οι δύο».

Και πρόσθεσε: «Η συμφιλίωση έγινε όταν μας έσπρωξαν, αλλά και να μην μας έσπρωχναν θα βρισκόμασταν. Η Σοφία εκείνη την περίοδο είχε την πιο σοφή στάση. Δεν πήρε το μέρος ούτε του ενός ούτε του άλλου γιατί ήξερε ότι υποφέραμε και ο δυο. Θέλαμε τον χρόνο μας να συνειδητοποιήσουμε πράγματα. Δεν είχε να κάνει με εμάς, τσακωθήκαμε για άλλους γύρω μας».

H Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είναι «αιώνιοι» σύντροφοι ωστόσο η καταξιωμένη καλλιτέχνης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον μουσικοσυνθέτη.

Η τραγουδίστρια εξήγησε στον Τάσο Τρύφωνος πως η σχέση λατρείας που έχουν είχε ενοχλήσει στο παρελθόν συντρόφους της αλλά και γυναίκες που ήταν στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα αναφέροντας: «Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που είναι μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν».

«Ο Νίκος κι εγώ, εμείς, μια αγάπη υπερβολική σε μια σχέση καρμική. Το τραγούδι γράφηκε από εκείνον για μας όταν χωρίσαμε και τώρα το τραγουδάμε μαζί εννοώντας κάθε του λέξη. Με αγάπη για τους «ομοιοπαθείς», είχε γράψει παλαιότερα η τραγουδίστρια στη λεζάντα ενός video που δημοσίευσε στο TikTok.

Η αγάπη της τραγουδίστριας για τη γυμναστική

Η Άννα Βίσση μεγαλώνει όμορφα και πρόσφατα γιόρτασε τα 66α γενέθλιά της. Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα πολύ γυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί, αποτέλεσμα της υγιεινής διατροφής που ακολουθεί σε συνδυασμό με καθημερινή άσκηση.

visssi20.jpg

Η σταρ γυμνάζεται ανελλιπώς (ειδικά πριν από πρεμιέρες) και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial