Ο Γιώργος Σαμπάνης έγινε πολυπλατινένιος & η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε με τρυφερά Instagram stories

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γιώργος Σαμπάνης έγινε πολυπλατινένιος & η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε με τρυφερά Instagram stories

O Γιώργος Σαμπάνης παρέλαβε τον πολυπλατινένιο δίσκο του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα ήταν εκεί. Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, το εντυπωσιακό look της Ιωάννας Σαρρή και τα τρυφερά Instagram-stories. 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες η απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται τη φετινή σεζόν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έγινε πολυπλατινένιος και όλοι ήταν εκεί

Ο δημοφιλής τραγουδιστής-μουσικοσυνθέτης «κρύβεται» πίσω από εκατοντάδες επιτυχίες που αγαπήθηκαν από τον κόσμο και βρέθηκαν στην κορυφή των εγχώριων charts.

sampanis3.jpg

Το βράδυ της Τρίτης (16/01) ο 40χρονος παρέλαβε τον πολυπλατινένιο δίσκο του με τίτλο «Λες και με ξέρεις» και στη συνέχεια διασκέδασε τους παρευρισκόμενους ερμηνεύοντας μερικά από τα δημοφιλέστερα κομμάτια του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για αυτό το άλμπουμ. Αρχικά να πω ότι η περίοδος της καραντίνας ήταν για όλους πολύ δύσκολη, πόσω μάλλον για τον καλλιτεχνικό χώρο. Σε εκείνη τη μαύρη περίοδο που δεν είχα όρεξη να γράψω, ούτε να φτιάξω τραγούδια αλλά ούτε και να τραγουδήσω, έγιναν και πάρα πολλές αλλαγές στην επαγγελματική μου ζωή», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.

Η Ιωάννα Σαρρή καμάρωσε τον αγαπημένο της

Η σύντροφος του καλλιτέχνη, Ιωάννα Σαρρή βρισκόταν όλο το βράδυ στα πρώτα τραπέζια και δεν σταμάτησε να καμαρώνει τον αγαπημένο της Γιώργο.

1705497969822-988330212-Sampanis1.jpg

Το γνωστό μοντέλο στηρίζει έμπρακτα τον τραγουδιστή σε κάθε του βήμα και οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Οι δυο τους συγκατοικούν στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο μοντέρνο διαμέρισμα του τραγουδιστή στην Αργυρούπολη. Αν και στις αρχές της γνωριμίας τους κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους και προσπαθούσαν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα media, Ιωάννα και Γιώργος αδιαφορούν πλέον για τα αδιάκριτα βλέμματα.

sarri2.jpg

Για την περίσταση η πρώην παίκτρια του GNTM επέλεξε ένα maxi ροζ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και πούπουλα, που κολάκευε τις καλλίγραμμες αναλογίες της. Το look ολοκλήρωσαν επιτυχώς ένα ζευγάρι ροζ, ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Screenshot-2024-01-17-163111.png

Η Ιωάννα Σαρρή μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από τη βραδιά στα social media, τονίζοντας πόσο περήφανη είναι για τον σύντροφό της.

Από τη λαμπερή βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει η Δέσποινα Βανδή ενώ αρκετοί ακόμα celebrities έδωσαν το παρών ανάμεσά τους οι: Αντώνης Ρέμος, Νίκος Μωραΐτης, Eλένη Γιαννατσούλια, Κings, Μary Βυτινάρος, Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Πηγή κεντρικής: ndp