Nick Jonas και Priyanka Chopra διοργάνωσαν το ωραιότερο party για τη 2χρονη πριγκίπισσά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Nick Jonas και Priyanka Chopra διοργάνωσαν το ωραιότερο party για τη 2χρονη πριγκίπισσά τους

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους με ένα άκρως εντυπωσιακό πάρτι.

Τρισευτυχισμένοι γονείς είναι ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra, οι οποίοι πριν λίγα 24ωρα γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους, Malti Marie.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα μετά τον ερχομό της κορούλας τους, στην οποία και τρέφουν μεγάλη αδυναμία.

Jonas και Chopra γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι διοργάνωσε ένα θεματικό πάρτι για τη μικρή του πριγκίπισσα στο Los Angeles, στο οποίο ο φανταστικός χαρακτήρας, Elmo ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

jonas16.jpg

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram ο Jonas μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτι, δείχνοντάς μας την υπέροχη διακόσμηση και το εντυπωσιακό outfit της εορτάζουσας.

https://www.instagram.com/p/C2L5yVSrFSr/

«Το αγγελούδι μας είναι 2 ετών ❤️», έγραψε στη λεζάντα του post του ο τραγουδιστής.

1705526652776-133553858-jonas14.jpg

Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση η Malti Jonas εμφανίστηκε με μια ροζ τιάρα, γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς και ένα ροζ πουλόβερ με καρδούλες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Sophie Turner είναι ερωτευμένη με τον Peregrine Pearson και ο Joe Jonas δείχνει ενοχλημένος

Άτομα από το στενό φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους οι αδερφοί του τραγουδιστή, Joe και Frankie Jonas.

Ο ερχομός της κόρης τους

Στις 21 Φεβρουαρίου του 2022 ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra ανακοίνωσαν το πιο χαρμόσυνο νέο, τον ερχομό της κόρης τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα αυτή την ιδιαίτερης στιγμή για να εστιάσουμε στην οικογένειά μας», είχε γράψει το ζευγάρι από κοινού στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CdTsFy9v3QF/

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου 2018 στην Ινδία με δύο τελετές γάμου, μία χριστιανική στο παλάτι Taj Umaid Bhawan στην πόλη Jodhpur και μία παραδοσιακή τελετή Mehendi.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της για την δημιουργία οικογένειας η Priyanka Chopra είχε αναφέρει στο περιοδικό PEOPLE: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα συμβεί. Ζω τη στιγμή, το μέγιστο διάστημα για το οποίο κάνω σχέδια είναι δύο μήνες. Αλλά σε 10 χρόνια, θέλω οπωσδήποτε να κάνω παιδιά. Λοιπόν, ελπίζω, νωρίτερα από αυτό. Λατρεύω τα παιδιά και θέλω πολύ να γίνω μητέρα».

Πηγή κεντρικής: apimages.com