Με μια σπάνια φωτογραφία η Kim Kardashian απέδειξε πως η 6χρονη κόρη της είναι ίδια με εκείνη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με μια σπάνια φωτογραφία η Kim Kardashian απέδειξε πως η 6χρονη κόρη της είναι ίδια με εκείνη

H Kim Kardashian απέδειξε πως η 6χρονη Chicago είναι το mini me της και όσο μεγαλώνει η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή.

Η Kim Kardashian είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και σε κάθε ευκαιρία κάνει ό,τι μπορεί για να χαροποιήσει τα παιδιά της.

Μπορεί η τηλεπερσόνα να έχει αναφέρει αρκετές φορές πως η πρωτότοκη κόρη της, North West της θυμίζει τον εαυτό της σε νεαρή ηλικία, ωστόσο επιμένει πως απ’ όλα της τα παιδιά, αυτό που της μοιάζει περισσότερο είναι με διαφορά η Chicago.

Η 6χρονη Chicago West είναι το mini me της Kim Kardashian

Πριν από λίγα 24ωρα η Kim Kardashian θέλησε να αποδείξει τον ισχυρισμό της δημοσιεύοντας ένα κολάζ με throwback φωτογραφία της ίδιας και μια εικόνα της 6χρονης Chicago.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τις μακριές βλεφαρίδες και τα πλούσια μαλλιά τους να ξεχωρίζουν.

kim1.jpg

«Η δίδυμή μου», έγραψε η 43χρονη τηλεπερσόνα στη λεζάντα της φωτογραφίας της, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πόσο χρονών είναι η ίδια στη συγκεκριμένη λήψη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, χιλιάδες fans έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από παλαιότερες αναρτήσεις της Kardashian με την κόρη της, επισημαίνοντας πόσο πολύ μοιάζουν Kim-Chicago.

https://www.instagram.com/p/Cn2VIK4Pshf/

H Chicago West γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2018 και μεγαλώνοντας θυμίζει ολοένα και περισσότερο τη διάσημη μητέρα της, σε αντίθεση με την αδερφή της, North η οποία μοιάζει αρκετά στον Kanye West.

Ο Rob Kardashian εμφανίστηκε μετά από καιρό μόνο για τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης του

Η τεταμένη σχέση με τον Kanye West και η συνεπιμέλεια

«Η από κοινού ανατροφή είναι πάρα πολύ δύσκολη», δήλωσε πριν λίγους μήνες η Kim Kardashian με δάκρυα στα μάτια. Το πρώην ζευγάρι οριστικοποίησε το πολύκροτο διαζύγιό του τον Νοέμβριο του 2022, με την τηλεπερσόνα να τονίζει πως βασικό της μέλημα είναι να προστατεύσει τα παιδιά της από όσα γράφονται στον Τύπο και το διαδίκτυο, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί.

«Αν δεν γνωρίζουν πράγματα που λέγονται, γιατί να τους μεταφέρω αυτή την ενέργεια; Αυτά είναι αληθινά, βαριά, ενήλικα πράγματα... που δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν. Όταν θα είναι έτοιμα, θα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Μια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστούν που δεν κάθομαι να επιτίθεμαι στον πατέρα τους. Θα μπορούσα», είχε δηλώσει η Kim Kardashian.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα τον προστάτευσα και θα το κάνω στα μάτια των παιδιών μου. Για τα παιδιά μου. Οπότε, στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν γνωρίζουν τίποτα από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι μερικές φορές της λείπει απλώς να μπορεί να πηγαίνει σε απλά μέρη όπως το φαρμακείο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com