Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ο καλύτερος Big Brother για τη Μαρίνα Παντζοπούλου και ιδού οι αποδείξεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ο καλύτερος Big Brother για τη Μαρίνα Παντζοπούλου και ιδού οι αποδείξεις

O Άγγελος Λάτσιος λατρεύει τη μικρή του αδερφή, Μαρίνα Παντζοπούλου και οι φωτογραφίες τους είναι ο ορισμός του #familygoals.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να καμαρώνει αιώνια, αυτό είναι η ανατροφή των τεσσάρων παιδιών της (Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια, Μαρίνα). Η παρουσιάστρια τους έχει εμφυσήσει από μικρή ηλικία την αξία της οικογένειας με αποτέλεσμα τα αδέρφια να είναι ιδιαίτερα δεμένα μεταξύ τους.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι το μεγαλύτερο παιδί Μενεγάκη-Λάτσιου και ένας αληθινός «ιππότης» για τις τρεις αδερφές του. Ο 21χρονος δημοσιεύει συχνά φωτογραφικό υλικό με την Βαλέρια, τη Λάουρα και την μικρή Μαρίνα, φροντίζοντας πάντα να καλύπτει το πρόσωπό τους με emojis, ώστε να τις προστατεύσει από τα media.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι ο βενιαμίν της οικογένειας και η παντοτινή αδυναμία του Άγγελου Λάτσιου

Ο βενιαμίν της οικογενείας, Μαρίνα Παντζοπούλου γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και ολοκλήρωσε την ευτυχία της Ελένης Μενεγάκη. Η «ξανθιά νεράιδα» όπως συνηθίζει η παρουσιάστρια να την αποκαλεί, μοιάζει πολύ στη μαμά της, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια να είναι μόνο μερικά από τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγα 24ωρα ο Άγγελος Λάτσιος εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερό του χρόνο για να περάσει μια χαλαρή ημέρα στο σπίτι όπου μαγείρεψε με την 8χρονη Μαρίνα. Τα δύο αδέλφια έσπασαν αυγά για τις ανάγκες συνταγής, με τον 21χρονο να δημοσιεύει το τρυφερό στιγμιότυπο σε Instagram-story.

bc6fe82188454fa5a69c214d8f76ae03.jpg

Η μικρότερη κόρη της 54χρονης πήρε το όμορφο όνομά της από την γιαγιά του μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλου. Όλη η οικογένεια της έχει μεγάλη αδυναμία ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο αδερφός της, Άγγελος Λάτσιος έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/C1hzMwZMkfQ/

Όλα όσα έχει δηλώσει on air η παρουσιάστρια για την μικρή Μαρίνα

Όταν η 8χρονη ολοκλήρωσε την πρώτη δημοτικού, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει στον αέρα της εκπομπής της: «Πήγα με τον Μάκη στο σχολείο σήμερα για να ακούσουμε πως τα πήγε η Μαρίνα όλη τη χρονιά, να μας δείξουν τι έκανε, τι έφτιαξε τη χρονιά που πέρασε… Την ώρα που πάω να μπω στην αίθουσα βλέπω ένα ζευγάρι να φορά μάσκα, κοιτάζω τον Μάκη και του λέω μήπως πρέπει να είχαμε φέρει και εμείς μάσκα να φορέσουμε; Σκέφτεσαι το παιδί μου πάει πια χωρίς μάσκα στο σχολείο, εγώ να πάω εκεί που θα μαζευτούν με μάσκα… προβληματιστήκαμε λίγο, αλλά κάναμε το σταυρό μας και… κάτσαμε! Δεν είδαμε άλλους να φοράνε, μόνο αυτό το ζευγάρι… με προβληματίζει».

Στο παρελθόν η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει για τη μικρή Μαρίνα και τη σχέση της με τον πατέρα της: «Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου. «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα. Σας το ορκίζομαι».

Κάποια άλλη φορά, πάλι μέσα από την εκπομπή της είχε πει το εξής αναφορικά με τις συνήθειες της 8χρονης: «Εμένα η Μαρίνα μού ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ. Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν. Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου με τη μικρή Μαρίνα.

Πηγή κεντρικής: aggelos_latsios