Τις πόζες του Άγγελου με τη Μαρίνα Παντζοπούλου σχόλιασαν Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος

Τις πόζες του Άγγελου με τη Μαρίνα Παντζοπούλου σχόλιασαν Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος

Μαρίνα και Άγγελος έχουν την πιο τρυφερή αδερφική σχέση και αυτό φαίνεται πολύ συχνά. Τις φωτογραφίες του άλλωστε σχολίασαν οι γονείς του Άγγελου.

Στις 30 Νοεμβρίου 2002 η Ελένη Μενεγάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της Άγγελο, καρπό του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Και μπορεί Ελένη και Γιάννης να τράβηξαν χωριστούς δρόμους και η Μενεγάκη να παντρεύτηκε ξανά, όμως η αγάπη για τα τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί είναι μεγάλη.

Λάτσιος και Μενεγάκη σχολιάζουν τις φωτογραφίες του Άγγελου

menegaki.jpg

Η Λάουρα και η Βαλέρια, οι δύο κόρες των Λάτσιου και Μενεγάκη έχουν ιδιωτικό προφίλ στο Instagram αλλά ο Άγγελος, ο πρωτότοκος γιος του πρώην ζευγαριού έχει δημόσιο προφίλ και δημοσίευσε φωτογραφίες από την Άνδρο, την παραλία μπροστά στο Όναρ, το ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου μαζί με την μικρότερη αδερφή του Μαρίνα και τις φωτογραφίες αυτές, σχολίασε τόσο η μαμά του όσο και ο πατέρας του Γιάννης Λάτσιος.

https://www.instagram.com/p/C1hzMwZMkfQ/

Στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, ο Άγγελος Λάτσιος και η μικρή Μαρίνα κέρδισαν το φλουρί

Φωτογραφίες και πάλι μαζί με τη μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου είχε δημοσιεύσει και το καλοκαίρι ο Άγγελος και πάλι η μαμά- κουκουβάγια Ελένη τις είχε σχολιάσει γράφοντας: «Παιδιά μουυυυυυυυυ».

https://www.instagram.com/p/CuRxDLPMBxE/

Η Μενεγάκη άλλωστε, μας είχε ενημερώσει την πρωτοχρονιά, πως ο Άγγελος με τη μικρή Μαρίνα ήταν οι τυχεροί που μοιράστηκαν το φλουρί της βασιλόπιτας την οποία φτιάχνει με τα χεράκια της.

1704361874478-337711795-aggelos1.jpg

Η Ελένη είχε παραδεχτεί για τις φετινές γιορτές πως η μικρή Μαρίνα, έγραψε μεν γράμμα στον Άγιο Βασίλη αλλά και η ίδια ξέρει καλά πια πως δεν υπάρχει ο Άγιος!

https://www.instagram.com/p/C1jfEnRN3Fn/

Όσο για το τι κάνει η Μενεγάκη με τα social media των παιδιών της, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, προχώρησε πριν μερικούς μήνες σε μια αποκάλυψη στην εκπομπή της λέγοντας πως και η ίδια πολλές φορές δεν ξέρει αν πρέπει να γράψει αυτό που ακριβώς θέλει κάτω από τις αναρτήσεις των παιδιών της, οπότε μένει απλά στο να βάλει κάποιο emoji.

Κι αυτό ισχύει, όπως εξήγησε και για τα κορίτσια της, τη Βαλέρια και τη Λάουρα, οι οποίες έχουν ιδιωτικά τα προφίλ τους σε σχέση με τον Άγγελο και επί της ουσίας δεν θα έβλεπε κάποιος που δεν θα ήθελαν τα σχόλιά της, όπως για παράδειγμα ένας δημοσιογράφος.

Παρ' όλα αυτά, η παρουσιάστρια εξήγησε πως προτιμά να βάλει κάποιο emoji καρδούλα σαν σχόλιο γιατί θεωρεί πως θα είναι άβολο να γράψει κάτι πιο «μαμαδίστικο», αφού τα προφίλ των κοριτσιών της έχουν μόνο τους φίλους τους.

Η σχέση της Ελένης με τον Άγγελο:

Ο Άγγελος είναι ο μοναδικός γιος που απέκτησε η Ελένη. Ο πρωτότοκος Άγγελος έχει αδυναμία τόσο στη μαμά του όσο και στον πατέρα του.

«Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε: Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη το 2022 για να πει λίγο αργότερα:

«Δεν το είπα και τόσο δραματικά, αλλά από μέσα μου έλεγα: Πω πω 20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα σβήσουμε – όλο αυτό το τσούρμο- να πούμε τα Χρόνια Πολλά».

https://www.instagram.com/p/CkTKJGeMs1U/