Οι 2 μελλοντικοί φόνοι που αποκαλύφθηκαν στη Μάγισσα μετά τη σκηνή αριστούργημα Αντρέι - Θεοφανώς

Κατερίνα Μπούσιου
Οι 2 μελλοντικοί φόνοι που αποκαλύφθηκαν στη Μάγισσα μετά τη σκηνή αριστούργημα Αντρέι - Θεοφανώς

Το ρεκόρ Ροϊλού - Τρίγγου μετά από αυτή τη σκηνή στη Μάγισσα και η ιδιαιτερότητα του ζευγαριού. 

Η λέξη κλειδί στη Μάγισσα είναι η «χημεία». Μεταξύ συντελεστών, ηθοποιών, μικρών και μεγάλων τμημάτων της παραγωγής και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα. Η χημεία όμως των ζευγαριών είναι το μεγαλύτερο ατού. Ροϊλός και Τρίγγου ως Αντρέι και Θεοφανώ το έδειξαν για μία ακόμη φορά χθες στην ερωτική τους σκηνή σημειώνοντας ρεκόρ σχολίων για τη σειρά, στα social media. Δεν είδαμε να γεννιέται μόνο ένας μεγάλος έρωτας στο χθεσινό επεισόδιο, αλλά είδαμε και τα στοιχεία για τους δύο επόμενους φόνους που έρχονται σύντομα.

«Τι σκηνάρα ήταν αυτή!»

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου στη Μάγισσα είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, αλλά από χθες και ερωτικό ζευγάρι. Για πρώτη φορά έδειξαν τα συναισθήματά τους σε μία σκηνή που ήταν μαγική. Οι δύο ηθοποιοί έδειξαν και τη χημεία που έχουν μεταξύ τους και μέσα σε δύο λεπτά καθήλωσαν το κοινό. Όμως τους συνδέει και ένα άλλο ρεκόρ.

Η ώρα της τιμωρίας έφτασε στη Μάγισσα ενώ Ροϊλός & Ψαρράς αποκαλύπτουν το άγνωστο backstage

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται για 4η συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά (3 σεζόν στις Άγριες Μέλισσες) ενώ και στις δύο σειρές υπήρξαν ερωτικό ζευγάρι. Κατάφεραν όμως, να μην τους μπερδεύουμε με τους δύο ρόλους τους, να μην τους συγκρίνουμε και κυρίως να μην τους βαριόμαστε. Η σειρά ήταν πρώτο trend χθες στο Twitter με ρεκόρ σχολίων ακριβώς για αυτή τη σκηνή και τη σπάνια χημεία που έχουν.

twittermagissa.jpg

Οι χαρακτηρισμοί ήταν ακραίοι και αποθεωτικοί. Δες τα σχόλια και τις πολύ σωστές παρατηρήσεις του κοινού, πριν σου μιλήσω για τις δύο άλλες σκηνές - αρκετά προφητικές για τους μελλοντικούς φόνους - που είχε το χθεσινό επεισόδιο.

Λίγο πριν ζήσουμε τον έρωτα δίπλα στο ποτάμι, είχαμε γλέντια χθες στη Μάνη, καθώς αρραβωνιάστηκε η μικρή αδελφή της Κερασίας. Σύσσωμοι οι Λασκαραίοι πήγαν για τα συχαρίκια. Το γλέντι κατέληξε όμως ως έκφραση των απωθημένων των χαρακτήρων, αφού η Κερασία απείλησε πλέον ανοιχτά τη Μεταξία ότι θα μαρτυρήσει στον σύζυγό της πως υπάρχει κρυφός δεσμός με τον αδελφό του και δικό της σύζυγο.

Αυτή η απειλή όπως καταλαβαίνεις θα γνωστοποιηθεί σε λίγο και στη Δαμιανή. Μπροστά στον νέο κίνδυνο που απειλεί τον Τζανή θα προσπαθήσει να τρομοκρατήσει τη νύφη της να σωπήσει, αλλά λίγο αργότερα η Κερασία θα είναι νεκρή.

Και το ερώτημα είναι δικαιολογημένο: Δαμιανή ή Μεταξία ευθύνονται για τη δολοφονία της; Όπως καταλαβαίνεις και η οικογένεια της κοπέλας θα ζητήσει εξηγήσεις. Δεν είναι απλό το ζήτημα που προκύπτει στον πύργο τους.

kerasiamagissa.jpg

Σε μία άλλη δολοφονία, γνωρίζουμε ήδη τον δολοφόνο. Ο Θράσος και γιος του Σπήλιου μπορεί μέχρι σήμερα να έχει υποψίες για την απιστία της γυναίκας του, αλλά από χθες θα έχει και στοιχεία.

Ο μικρός τους γιος είδε τη μαμά του να βγαίνει από το δωμάτιο του Γάλλου και η επιτόπια έρευνα σε λίγες μέρες θα επιβεβαιώσει τα πάντα. Αψύς και αδίστακτος ο Θράσος δεν θα αφήσει περιθώρια και ο Μισέλ θα γίνει μία ανάμνηση και για τον πύργο των Γερακάρηδων.

https://www.instagram.com/p/C2ITSpRow0X/

Δεν είναι οι μόνοι φόνοι όμως αυτοί που θα συμβούν, ενδιάμεσα και της τιμωρίας της Πολυξένης. Και δεν θα φταίει και η ελληνική επανάσταση που σύντομα θα ξεκινήσει αυτός ο αφανισμός. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στις δυο οικογένειες για άλλους 3 χαρακτήρες.

«Είσαι είδωλο»: Η Θέμις Μπαζάκα έγινε η νέα σταρ της Μάγισσας και η λύση του γρίφου της σειράς

Η μόνη που ευθαρσώς τους απειλεί όλους είναι η Κυπριανή. Χθες προσπάθησε στο δόλιο σχέδιό της κατά της Θεοφανώς, να πάρει με το μέρος της τον γιο της. Και μπροστά σε αυτό το σχέδιο όποιος γίνει το εμπόδιο της, απλά δεν θα ζήσει. Σκληρή εποχή και σκληρότητα στις αποφάσεις και στα συναισθήματα.

Προς το παρόν, σήμερα θα έχουμε και άλλα δυσάρεστα. Ο Μάρκος έξαλλος που η αγαπημένη Θεοφανώ του λέει πως δεν τον αγαπά πια, βάζει στο στόχαστρο τον Αντρέι. H ζήλια πάντα όμως είναι κακός σύμβουλος.

https://www.instagram.com/p/C0q_zZMoZnm/