Τα πρώτα πλάνα της Αθηνάς Οικονομάκου με το παιδί της στο Πρώτος από εμάς και η ανατροπή του φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα πλάνα της Αθηνάς Οικονομάκου με το παιδί της στο Πρώτος από εμάς και η ανατροπή του φινάλε

Τα πρώτα πλάνα με την τηλεοπτική Κάτια και το μωρό της στο Πρώτος από εμάς δημιουργούν την εύλογη απορία για το πώς θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη για τον πατέρα του παιδιού. 

Η δραματική κομεντί «Ο Πρώτος από εμάς» ανοίγει έναν νέο κύκλο στο σενάριό της γιατί οι ήρωές της θα πρέπει να αναμετρηθούν με τις προκλήσεις του παρόντος που θα καθορίσουν το μέλλον τους. Η Αθηνά Οικονομάκου μας έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη, λίγο πριν οδηγηθούμε σε μία μεγάλη ανατροπή που στην ουσία θα μας οδηγήσει στο μεγάλο φινάλε. Η διαδρομή μέχρι εκεί, έχει ζήλια, όνειρα που γίνονται πραγματικότητα και αρκετή συγκίνηση.

Τα 2 μωρά που αλλάζουν τις ζωές δύο γυναικών

Η Λένα Δροσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου που λόγω και της συμμετοχής τους στο «Πρώτος από Εμάς» έχουν και εκτός γυρισμάτων αναπτύξει μία πολύ καλή φιλική σχέση, θα βιώσουν μία πολύ ευχάριστη περίοδο στην τηλεοπτική τους ζωή, αφού αμφότερες θα γίνουν μαμάδες.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει ένα σημαντικό κοινό στοιχείο με την κόρη του Άλκη στο «Πρώτος από Εμάς»

Η Αθηνά Οικονομάκου μας παρουσίασε ήδη ένα βίντεο στο Instagram από τα προσεχή επεισόδια όπου πια έχει γεννήσει και κρατά το μωρό της στην αγκαλιά της και τον Άλκη στο πλευρό της, δηλαδή τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τον σκηνοθέτη Γιώργο Κικίδη να προσπαθεί να κάνει το μωρό να γελάσει. Μέχρι όμως να δούμε αυτή τη στιγμή, θα έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο ρίσκο η τηλεοπτική Κάτια.

Γιατί θα έχει πάρει την απόφαση να πει στον Έβαν πως το παιδί είναι του Άλκη. Είναι πιο δίκαιο αυτό για εκείνον και για τον βιολογικό πατέρα του παιδιού. Μέχρι τότε η καθημερινότητά της θα είναι αρκετά περίεργη και δύσκολη. Αφού σήμερα θα ξεπεράσει το σκόπελο της ζήλιας για τον Άλκη και την πρώην σύζυγό του.

Ερωτική ατμόσφαιρα θα δημιουργηθεί μεταξύ του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Λένας Δροσάκη, αφού ο πρώτος ως Νικόλας θα είναι δίπλα της σε όλη τη διαδικασία για να γίνει μητέρα. Φιλικά στην αρχή, αλλά πιο ουσιαστικά στη συνέχεια. Φυσικά θα υπάρχουν κόντρες μεταξύ τους, αλλά θα έχουμε τελικά happy end.

nikolas_prwtosapoemas.jpg

Αυτά τα 2 ζευγάρια στην ουσία καθορίζουν και το ανατρεπτικό φινάλε. Γιατί ενώ δείχνουν όλα πως ο Άλκης ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του, ο καρκίνος θα επανέλθει. Και έτσι τα χρονικά όρια στενεύουν και θα πρέπει όλοι να ζήσουν αυτό που θέλουν και όχι αυτό που πρέπει.

Ο Έβαν (Κώστας Φαλελάκης) θα δείξει τη μεγαλοψυχία του σε αυτό το σημείο. Θα σταθεί στο μωρό της Κάτιας και στην ίδια. Ο πληγωμένος του εγωισμός και οι κόντρες του πρώτου διαστήματος θα δώσουν τη θέση του στην αλληλεγγύη και στον σεβασμό στη γυναίκα που αγάπησε. Άλλωστε οι πρώτοι μήνες με το μωρό θα είναι αρκετά δύσκολοι για την Κάτια, αφού παράλληλα ο Άλκης θα ξεκινήσει ξανά τις χημειοθεραπείες του.

Απολαυστική στον ρόλο της ως μαμά της Λένας Δροσάκη θα είναι στα επόμενα επεισόδια η ηθοποιός Έλενα Κρίτα, πάντα αγαπημένη του κοινού και από τον ρόλη της στο «Παρά πέντε».