Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το μεγαλύτερο λάθος στο Πρώτος από Εμάς και κάνει και δεύτερη ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το μεγαλύτερο λάθος στο Πρώτος από Εμάς και κάνει και δεύτερη ανατροπή

Οι αντιδράσεις για το σενάριο αλλά και η αλήθεια που έπρεπε να ειπωθεί στο Πρώτος από Εμάς. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. 

Η σειρά «Ο πρώτος από εμάς» ενώ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, το τελευταίο διάστημα είχε μία μικρή κάμψη. Μέχρι χθες, λόγω της μεγάλης αποκάλυψης που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου για το μωρό της ως Κάτια. Το κοινό ωστόσο αντέδρασε με το πώς εξελίσσεται η σειρά και οι χαρακτήρες της, ενώ θα βιώνουμε τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Γιατί πριν φτάσουμε στο φινάλε θα δούμε την κεντρική πρωταγωνίστρια να παίρνει μία ανέλπιστη απόφαση.

To μήνυμα δεν βρήκε παραλήπτη

Πριν από δύο ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου είχε κάνει μία ανάρτηση από τα επόμενα γυρίσματα του Πρώτος από Εμάς και μας είχε αποκαλύψει πως η Κάτια την οποία υποδύεται, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Αυτή είναι και μία καθοριστική στιγμή για τη σειρά, γιατί αυτό το παιδί που είναι του Άλκη θα γίνει στη συνέχεια ένα καθοριστικό πρόσωπο για την εξαμελή παρέα.

Τα πρώτα πλάνα της Αθηνάς Οικονομάκου με το παιδί της στο Πρώτος από εμάς και η ανατροπή του φινάλε

Όλοι γνώριζαν πως το παιδί είναι του Άλκη εκτός από τον Έβαν και σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου στη σειρά. Παρεμπιπτόντως, ο Κώστας Φαλελάκης ο οποίος τον υποδύεται είναι μία πολύ ευχάριστη υποκριτική έκπληξη.

Και χθες έπρεπε να του το ομολογήσουν. Γιατί εκείνη είχε πάρει την απόφαση μετά την αποκάλυψη της αλήθειας να ζήσει με τον Άλκη και να δουν το παιδί τους να έρχεται στη ζωή. Μέγα λάθος της ηρωιδας. Γιατί ο Άλκης ο οποίος γνωρίζει πως ο καρκίνος μπορεί να επανέλθει ζήτησε από τον Έβαν να μείνει κοντά στην γυναίκα του και να μεγαλώσει το παιδί σα να ήταν δικό του. Μεγάλο το δίλημμα και το κοινό δεν άντεξε και αντέδρασε. Και για το σενάριο και για τις αποφάσεις των ηθοποιών.

Το δεύτερο λάθος της Κάτιας ήταν ότι παντρεύτηκε τον Έβαν, παρόλο που αγαπούσε τον Άλκη, γιατί γνώριζε πως θα πεθάνει. Η δεύτερη ανατροπή η οποία έρχεται, είναι πως η Αθηνά Οικονομάκου θα μείνει τελικά μακριά και από τους δύο άντρες της ζωής της μέχρι να γεννήσει. Θα έχει όμως πολύ καλές σχέσεις μαζί τους. Και θα σταθεί στον πατέρα του παιδιού της, όταν ο καρκίνος επανέλθει ξανά.

Η σειρά η οποία βασίζεται στην πετυχημένη Αργεντίνικη σειρά «El primero de nosotros» ακολουθεί μέχρι στιγμής πιστά το πρωτογενές σενάριο, αλλά θα δούμε κάποιες διαφοροποιήσεις στη συνέχεια.

Ωστόσο δεν βλέπουμε στην πλοκή να υπάρχει ένας δυναμικός ρυθμός και δεν έχουν ικανοποιηθεί οι μεγάλες αρχικές προσδοκίες του κοινού. Χρειάζεται ένα μικρό ρετούς, στους διαλόγους και στην όλη προσέγγιση. Η σειρά διαθέτει ένα πρωτότυπο σενάριο και ηθοποιούς σε πρώτους και δεύτερους ρόλους αγαπημένους μας και πρέπει να επανέλθει στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις για να το πούμε απλοϊκά.

https://www.instagram.com/p/C0uWaFoNG1m/