Η υποστήριξη που έδειξε ο Affleck στη JLo είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται μία γυναίκα

Τζένη Ντεμιράι
Η υποστήριξη που έδειξε ο Affleck στη JLo είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται μία γυναίκα
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Ακόμα κι αν η Jennifer Lopez αμφισβήτησε τις ικανότητες της κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του άλμπουμ «This Is Me… Now» και της ομώνυμης ταινίας/ντοκιμαντέρ, ο Ben Affleck συνέχισε να πιστεύει σε εκείνη και να την ενθαρρύνει να συνεχίσει. 

Η Jennifer Lopez μίλησε για τη συμβουλή που της έδωσε ο Ben Affleck όταν αμφισβητούσε για τις ικανότητές της για τη δημιουργία της ταινίας «This Is Me… Now»., που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Σπάζοντας τους φραγμούς της ψυχής της, η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το «This Is Me… Now: A Love Story», για τη δημιουργία του οποίου εμπνεύστηκε από μία πραγματική ερωτική ιστορία, τη δική της.

Η Lopez και ο σκηνοθέτης του project, Dave Meyers, μίλησαν για τη νέα φιλόδοξη συνεργασία τους σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας η JLo αποκάλυψε πώς ο σύζυγός της Ben Affleck βοήθησε να περιοριστούν οι αμφιβολίες της κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

«Έλεγα πως “δεν γράφω, δεν κάνω αυτό”. Κι εκείνος έλεγε “το κάνεις, σκηνοθετείς, είσαι παραγωγός, χορογραφείς, κάνεις τα πάντα. Ξεκίνα να το συνειδητοποιείς αυτό, ξεκίνα να αποδέχεσαι σίγα σιγά ποια είσαι"», τόνισε η J.Lo., σύμφωνα με το People, μιλώντας για την υποστήριξη του Ben Affleck.

People-Lopez-Affleck

Το «Atlas» με τη Jennifer Lopez και άλλες Sci-fi ταινίες που έρχονται στο Netflix το 2024

Ένα μεγάλο βήμα το «This Is Me… Now» για την Jennifer Lopez

To «This Is Me… Now: A Love Story» είναι ένα μιούζικαλ με γεγονότα που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης της Lopez για τη δημιουργία του άλμπουμ «This Is Me… Now», το οποίο αποτελεί στην πραγματικότητα το sequel του τελευταίου της άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2002 και έχει τίτλο «This Is Me…Then».

Στο μιούζικαλ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αρκετούς stars συμπεριλαμβανομένου του Ben Affleck αλλά και των Post Malone, Fat Joe, Keke Palmer, Trevor Noah και Sofia Vergara.

Στη συνέντευξη Τύπου για το νέο της project η Jennifer Lopez ανέφερε πως αισθάνεται ότι αυτή η στιγμή στη ζωή της είναι «μαγική αλλά και σουρεαλιστική μερικές φορές».

«Μπήκα στο στούντιο και έφτιαξα αυτό το άλμπουμ, και όταν τελείωσε, σκέφτηκα ότι αυτή η ιστορία έχει κι άλλα», είπε. «Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο που θέλω να κάνω με αυτή τη μουσική. Δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω, και γι' αυτό νομίζω ότι δημιουργήσαμε κάτι που δεν είχε γίνει, γιατί δεν ταίριαζε σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία. Όχι ακριβώς μια ταινία, όχι ακριβώς ένα βίντεο, αλλά παρ' όλα αυτά μια ιστορία, κάτι πολύ πρωτότυπο», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός τόνισε ακόμα πως «Το να αποκτήσω την αυτοπεποίθηση να γίνομαι ευάλωτη και να παραδέχομαι ορισμένα πράγματα στον κόσμο με έκανε να νιώθω πιο άνετα και μου έδωσε τη δύναμη να μπω στην επόμενη φάση της ζωής μου ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος».

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε χθες στο SNL και τα looks της ήταν απευθείας από τα catwalks

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP