Δήμητρα Παπαδοπούλου - Μόνικα: Από μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη κατέληξαν φίλες και κουμπάρες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δήμητρα Παπαδοπούλου - Μόνικα: Από μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη κατέληξαν φίλες και κουμπάρες

«Οι μέρες μεγαλώνουν και ομορφαίνουν και «χωράνε» αγαπημένα κανονίσματα» έγραψε η Μόνικα για την έξοδό της με την Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Την Δήμητρα Παπαδοπούλου και την Μόνικα πέρα από την μακροχρόνια φιλία που έχουν τις συνδέει και η οικογενειακή σχέση που δημιούργησαν, όταν η πρώτη βάφτισε την Μελίνα, την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας. Αυτό είναι κάτι το οποίο δε γνωρίζουν πολλοί, αφού εκείνη κι ο σύζυγός της, Σταύρος Ξενίδης προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/Cy_L0xbo0k6/

Η γνωριμία τους, όπως εξήγησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Μόνικα τον Δεκέμβριο του 2023, συνέβη κάπως τυχαία, όταν εκείνη ζούσε στη Νέα Υόρκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η Δήμητρα έχει βαφτίσει την κόρη μου Μελίνα μαζί με τη Μαρίζα που έχει το Γιασεμί στην Πλάκα. Είναι πολύ καλή μου φίλη. Γνωριστήκαμε στη Νέα Υόρκη, όταν ζούσα εγώ εκεί. Είχε έρθει η Δήμητρα το 2015 για να προωθήσει ένα θεατρικό της έργο και με είχαν πάρει τηλέφωνο κάποιοι γνωστοί και μου λένε "η Δήμητρα είναι εδώ στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά και θέλει να την ξεναγήσεις (...)". Θυμάμαι είχαμε δεθεί τόσο πολύ εκείνο το βράδυ με την Δήμητρα και όλη αυτή την παρέα κι όταν έμεινα έγκυος που είπε η Δήμητρα "θέλω να το βαφτίσω το παιδί"».

Κάπως έτσι, λοιπόν οι δυο τους βρέθηκαν πρόσφατα μαζί σε ένα ταβερνάκι, περνώντας ξέγνοιαστα τη βραδιά τους, με φαγητό, γέλια και τραγούδια.

https://www.instagram.com/p/C3FS6v4IMJv/

Η Μόνικα και ο Σταύρος Ξενίδης είναι παντρεμένοι 8 χρόνια και πέρα από τη Μελίνα έχουν αποκτήσει κι άλλο ένα παιδί, αφού τον Γενάρη του εκείνη 2023 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του στην Αθήνα και το Los Αngeles, όπως είπε στο Fay's Time η 37χρονη τραγουδίστρια, με την κόρη της ωστόσο να πηγαίνει εδώ σχολείο.

Το minimal σαλόνι και οι Απαράδεκτοι

Όσον αφορά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, όταν δεν βρίσκεται με τους φίλους της περνάει τον ελεύθερο χρόνο της, στο σαλόνι της παρακολουθώντας διάφορες σειρές. Την περίοδο των Χριστουγέννων το Mega είχε ξεκινήσει να προβάλλει σε επανάληψη τους Απαράδεκτους, μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ, στην οποία πρωταγωνιστούσε η ίδια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Μπέζο, τον Βλάσση Μπονάτσο, την Ρένια Λουϊζίδου και τον Βασίλη Χαλακατεβάκη.

Έτσι, λοιπόν, η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρακολούθησε μετά από πολλά χρόνια τον εαυτό της στη σειρά που είχε παίξει.

https://www.instagram.com/p/C1nQGbpr6tq/

Όπως θα είδες και από την παραπάνω ανάρτηση της ηθοποιού και σεναριογράφου το σαλόνι της κινείται σε minimal ρυθμούς, ενώ μοιάζει λες και είναι βγαλμένο από κάποιο σπίτι κυκλαδίτικου νησιού. Τα κουφώματα στα παράθυρα είναι βαμμένα σε πετρόλ χρώμα, κάτι που έρχεται σε ωραία αντίθεση με τους κατάλευκους τοίχους, ενώ το τραπέζι στο κέντρο του σαλονιού είναι πολύ ιδιαίτερο αφού είναι ξύλινο κι έχει οβάλ σχήμα.

Παράλληλα, η τηλεόραση όπως και πολλά βιβλία είναι τοποθετημένα σε ένα μαρμαρένιο ύψωμα απέναντι από τον καναπέ της.