Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρήκε την Dua Lipa της Ελλάδος στο reunion με άρωμα «Asian Express»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρήκε την Dua Lipa της Ελλάδος στο reunion με άρωμα «Asian Express»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος διασκέδασε με Κολέτσα-Καθάργια σε νυχτερινό κέντρο. Οι φήμες για τη σχέση Κολέτσα-Βασάλου και ο έρωτας με την Dua Lipa.

Νυχτερινή έξοδο πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (15/02) ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος διανύει μια ανέμελη περίοδο, δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική του ζωή.

Φέτος ο 34χρονος επέστρεψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου όπου έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση με τους συντελεστές. Ο πρώην παίκτης του Survivor περνά τον περισσότερο χρόνο του με στενούς φίλους (Fipster, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βάλια Χατζηθεοδώρου κ.ά) και πραγματοποιεί συχνές αποδράσεις τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος διασκέδασε στην Ελληνίδα Dua Lipa

Πριν από μερικές ώρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε ένα mini reunion με άρωμα «Asian Express» (και οι τρεις συμμετείχαν στο project) και συναντήθηκε με τις Χριστίνα Κολέτσα- Κρίστη Καθάργια, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο.

Screenshot-2024-02-16-115506.png

H Xριστίνα Κολέτσα πραγματοποίησε πρόσφατα μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, με το νέο της hair look να παραπέμπει στο signature κούρεμα που είχε μέχρι πρότινος η Dua Lipa. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος μοιράστηκε μερικά Instagram-stories από την έξοδό του γράφοντας με χιούμορ: «@dualipa εσύ;».

Screenshot-2024-02-16-115520.png

Σε άλλο στιγμιότυπο που πόσταρε ο Βασάλος στον προσωπικό του λογαριασμό βλέπουμε την Κρίστη Καθάργια να χορεύει ενώ δίπλα της βρίσκεται η Χριστίνα Κολέτσα, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της.

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή «Γεια σου» για τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το φλερτ που δέχεται στα social media αλλά και τον έρωτά του με την Dua Lipa.

https://www.instagram.com/p/Cy_mdYeLopJ/

«Έχω έναν φανταστικό έρωτα που πιστεύω κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί, αλήθεια το πιστεύω», παραδέχθηκε o Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η φημολογία για τη σχέση Βασάλου-Κολέτσα

Το 2022 η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στο «Asia Express» αλλά και στις φήμες για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Πέρασα πολύ ωραία στο Asia Express, ήταν μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν αλλιώς πριν το καλοκαίρι και αλλιώς τώρα. Πραγματικά, δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster», είπε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας στο «Γεια σου» η γνωστή τραγουδίστρια διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον πρώην παίκτη του Survivor δηλώνοντας: «Νομίζω είναι μικρός για εμένα ο Κωνσταντίνος. Δεν είναι; Πόση διαφορά έχουμε; Είναι μικρός. Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Προτιμώ τη μοναξιά μου και το σκυλάκι μου, γνήσια γεροντοκόρη, από το να αναλώνομαι σε μια σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω».

Πηγή κεντρικής: costavasaloshd